Închide meniul
EXCLUSIV

Deian Sorescu nu a trecut peste momentul în care suporterii lui Dinamo l-au dezbrăcat de tricou: „Sunt dezamăgit! Nu am crezut că așa ceva se poate întâmpla!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 23:13

Deian Sorescu nu a trecut peste momentul în care suporterii lui Dinamo l-au dezbrăcat de tricou: Sunt dezamăgit! Nu am crezut că așa ceva se poate întâmpla!”

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo, după ce a debutat la FCSB

Deian Sorescu, în timpul partidei CS Mioveni - Dinamo, 2-1 / captură Digi Sport

Deian Sorescu nu a trecut peste momentul în care suporterii lui Dinamo l-au dezbrăcat de tricou! Fostul jucător al lui Dinamo a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre momentul umilitor petrecut în urmă cu doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei CS Mioveni – Dinamo, 2-1, din decembrie 2021, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de mai mulți suporteri furioși ai „câinilor”.

Deian Sorescu nu a trecut peste momentul în care suporterii lui Dinamo l-au dezbrăcat de tricou

Deian Sorescu susține că nu a trecut peste momentul umilitor în care suporterii lui Dinamo l-au dezbrăcat de tricou. Totodată, spune că nu le poartă ură fanilor roș-albilor, chiar dacă a fost afectat de gestul acestora.

În plus, Sorescu s-a declarat fericit pentru faptul că problemele financiare de la Dinamo se vor mai diminua, după ce, la jumătatea lunii ianuarie, clubul roș-alb va primi o nouă tranșă de pe urma transferului său la Rakow, în valoare de 110.000 de euro.

„Mă bucur că îi pot ajuta în situația în care sunt (n.r. Dinamo urmează să primească o nouă tranșă din transferul lui Sorescu la Rakow). Mă bucur că îi ajut fără să fiu acolo. Cel mai mult mă bucur pentru băieții de acolo, pentru că, cu o parte dintre ei, am împărțit vestiarul.

Reclamă

Știu cât e de greu, chiar dacă anumite lucruri nu se văd. Sincer, nu văd chiar foarte bine situația de la Dinamo. E greu, pentru că Dinamo a fost obișnuită cu un anumit țel, țelul acela a fost mereu să se bată acolo sus, să fie o forță în Liga 1. Pe Dinamo o urmăresc, când am posibilitatea. Sunt cu sufletul lângă Dinamo.

Este echipa pentru care am refuzat anumite oferte. M-am dus cu sufletul și gânduri bune, mai ales că este echipa de suflet a tatălui meu. Am vrut să-i fac o bucurie. Am refuzat multe echipe, nu vreau să dau nume.

Nu regret nicio alegere făcută. A fost o plăcere să îmbrac tricoul lui Dinamo. Faptul că am fost căpitanul echipei e ceva ce nu pot descrie în cuvinte”, a declarat Deian Sorescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu: „Sunt dezamăgit! Nu am crezut că așa ceva se poate întâmpla!”

„Dar ultima perioadă a fost mai grea, în special pentru mine, pentru că am fost tras la răspundere pentru anumite chestii care nu depindeau de mine. Asta e… Au fost unii suporteri care m-au plăcut, unii suporteri care nu m-au plăcut.

Unii suporteri vorbeau, dar nu știau cu adevărat ce se întâmplă. Dar așa e peste tot, multă lume te critică. Îți dai seama că aceste gesturi m-au afectat, pentru că tot ce am făcut pentru Dinamo, am făcut din suflet.

Am avut multe luni restante și nu am vrut să fac rău clubului. Așa a fost să fie… Sunt dezamăgit de ultima întâmplare (n.r. când a fost dezbrăcat de tricou), pentru că nu am crezut că așa ceva se poate întâmpla. Nu pot să zic că simt ură. Nu toți suporterii te plac. Sunt dezamăgit pentru ei. Nu poți să mulțumești pe toată lumea”, a mai spus Deian Sorescu.

Deian Sorescu a fost transferat de Rakow Czestochowa, în ianuarie 2022, de la Dinamo, pentru 800.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și