Închide meniul
EXCLUSIV

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului: „Așa poate ar atrage și investitori!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 ianuarie 2023, 23:05 / Actualizat: 23 iulie 2023, 19:46

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului: Așa poate ar atrage și investitori!”

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului

Deian Sorescu, în tricoul lui Dinamo/hepta

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului! Actualul jucător de la Rakow a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre situația în care se află Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, iar datoriile adunate, de-a lungul timpului, îi țin departe pe investitori. Nici din punct de vedere sportiv Dinamo nu stă bine, formația bucureșteană aflându-se pe locul 8 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului

Deian Sorescu (25 de ani) este de părere că Dinamo ar trebui să ia exemplul Rapidului și să se reînființeze în Liga 4, pentru a deveni un club curat și atractiv pentru investitori.

„E foarte greu. Ar fi fost bine, pentru club și oamenii care sunt acolo, să fi făcut un proiect și să fi venit cu bani. De exemplu, cum s-a întâmplat la Rapid. Ați văzut că acolo s-a făcut un proiect frumos și curat, unde se poate face performanță.

Ar fi o soluție și pentru Dinamo. Așa poate ar atrage și investitori. Ar fi mult mai ok, din punct de vedere sportiv, pentru că nu ar mai apărea alte datorii, nu ar mai fi nicio problemă și ar putea să facă performanță în liniște. Ați văzut și Rapidul cum este la ora actuală.

Reclamă

Și Dinamo ar putea să atragă mulți investitori. Este greu, dar nimic nu este imposibil”, a declarat Deian Sorescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Deian Sorescu se bate la titlu în Polonia

Fostul fotbalist din „Ștefan cel Mare” este titular la Rakow, echipă care, în momentul de față, este lider în primul eșalon din Polonia. În actualul sezon, Sorescu a dat două goluri și o pasă decisivă în 19 partide bifate pentru Rakow.

Deian Sorescu a fost transferat de Rakow, în ianuarie 2022, de la Dinamo, pentru 800.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și