Închide meniul

Deian Sorescu poate semna cu FCSB: „Sunt valabile ofertele din ţară!” Ce sumă aşteaptă Dinamo în schimbul căpitanului + Ce spune Gigi Becali despre transfer

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2021, 20:40

Deian Sorescu poate semna cu FCSB: „Sunt valabile ofertele din ţară! Ce sumă aşteaptă Dinamo în schimbul căpitanului + Ce spune Gigi Becali despre transfer

Dinamo - Academica Clinceni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Deian Sorescu poate semna cu FCSB! Anunţul făcut de Iuliu Mureşan

„Bombardierul” Deian Sorescu a făcut meciul vieții etapa trecută împotriva lui FC Voluntari. A reuşit un hattrick, după ce a înscris cu două șuturi de la distanță și o fază individuală în care a depășit trei adversari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan a anunţat că liderul lui Dinamo poate pleca chiar şi la rivalele din Liga 1. În schimbul său, „câinii” aşteaptă minim 1 milion de euro.

„E jucătorul cel mai atractiv pentru echipele de afară, chiar pentru echipe cu un fotbal mai puternic decât al nostru. Multe poveşti sunt în jurul unui transfer, dar concret, încă nu sunt oferte scrise de la un club, că aşa se lucrează.

Desigur că cei care intermediază în fotbal, toţi vând, cumpără, vor să câştige bani. Mie mi-ar părea foarte rău să îl dau pe Deian. Este un jucător foarte bun, este foarte influent în lot, e un căpitan de echipă adevărat, e şi un exemplu foarte bun pentru ceilalţi şi e golgheterul echipei.

Dacă ne gândim, Nemec a dat patru goluri anul trecut, într-un campionat, şi el a dat trei într-un meci. Deci, aşa se discută lucrurile. Şi din ţară sunt valabile ofertele, dar nu ştiu dacă cei din ţară pot plăti cât pretindem noi. Ar fi bine 1 – 2 – 5 milioane, dar trebuie să fim realişti. Oferta o dă piaţa, nu o dă transfermarkt-ul”, a declarat Iuliu Mureşan pentru ProTV.

Reclamă

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Deian Sorescu

Deian Sorescu este dorit de o echipă din Ungaria, dar le-a atras atenția chiar și rivalilor de la FCSB. Gigi Becali și Mihai Stoica l-au lăudat public pe jucătorul lui Dinamo.

„Părerea mea este că pe Sorescu orice echipă l-ar dori. E valoros. Marchează goluri din postura de fundaș dreapta, e în locul atacantului. Nu am cum să fac ofertă pentru el pentru că avem fundaș dreapta, nu are rost. Am un fundaș dreapta pe care am nevoie să iau milioane de euro”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Deian Sorescu e semnat cu Dinamo, e foarte greu de adus, și mie îmi place foarte mult Deian Sorescu. Îmi pare rău că n-am știut, eu îl urmăream și îl vedeam jucând în Liga 2 doar atacant, și nu știam că poate juca și fundaș lateral”, spunea şi Mihai Stoica despre Sorescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Deian Sorescu poate semna cu FCSB
  • Ce sumă aşteaptă Dinamo în schimbul căpitanului

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și