Închide meniul

Deian Sorescu vrea să plece după Derby-ul României. Apel către fanii din DDB: „Să respecte înţelegerea”. Ce a spus despre oferta primită de la FCSB!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2021, 15:40

Deian Sorescu vrea să plece după Derby-ul României. Apel către fanii din DDB: „Să respecte înţelegerea. Ce a spus despre oferta primită de la FCSB!

FCSB - Dinamo, ultimul derby pentru Deian Sorescu?

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cel mai râvnit jucător al lui Dinamo îşi doreşte să plece chiar după „Clasicul României”. A dezvăluit că vrea să se aşeze la masa negocierilor cu fanii din DDB şi să fie lăsat să se transfere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Dinamo, ultimul derby pentru Deian Sorescu?

Am avut înainte de insolvență acea discuție cu DDB, am primit o hârtie cu o clauză pentru transfer, dar, din păcate, documentul și-a pierdut valabilitatea după ce am intrat în insolvență și s-a schimbat conducerea. Înțeleg că singurii care mai pot decide sunt domnii Mureșan și Zăvăleanu.

Aș vrea însă să purtăm zilele viitoare o discuție în care să clarificăm aceste aspecte, pentru că au venit propuneri exact în termenii clauzei stabilite anterior, iar clubul a spus pas. Sunt momente importante pentru cariera mea și e normal să mă gândesc la viitorul meu. Corect mi s-ar părea să se respecte în continuare înțelegerea anterioară, chiar dacă documentul în sine nu mai are putere„, a declarat Deian Sorescu pentru gsp.ro.

Gigi Becali a oferit 700.000 de euro plus TVA pentru căpitanul celor de la Dinamo. Sorescu recunoaşte că a analizat propunerea primită de la FCSB şi nu a exclus din start o astfel de mutare.

Sincer, chiar nu m-am gândit la tema asta, știind că urmează meciul direct după partidele de la națională. Mintea mea e acum numai și numai la Dinamo, pentru care am dat și voi da în continuare sută la sută. Așa voi face la orice club unde mă vor purta pașii în carieră.

Reclamă

Să fiu și mai clar: nu-mi stă capul acum la un transfer cu orice preț! Important e Dinamo în acest moment și punct! Dar la fel de onest e să știu cum se pune problema în ce privește viitorul meu„, a mai spus căpitanul lui Dinamo.

Deian Sorescu, fără gol în poarta lui FCSB

Deian Sorescu este în cel mai bun moment din carieră. A marcat de 5 ori în primele 7 etape și este golgheterul campionatului. Speră să spargă gheaţa împotriva lui FCSB.

(Reporter: N-ai marcat niciodată în derby) Doamne-ajută! Aș prefera însă oricând varianta de a câștiga echipa, iar eu să nu marchez. Sunt de suficient timp la Dinamo pentru a trăi și a înțelege spiritul acestui club, așa că știu foarte bine ce ar însemna un succes în derby.

Reclamă 4 / 0/3

Doar când îmi aduc aminte de prima mea partidă cu FCSB, acel nebun 3-3, mi se face pielea de găină! Și de-abia aștept coregrafia fanilor noștri, fiindcă știu că pregătesc de fiecare dată surprize incredibile„, a spus Sorescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și