Închide meniul

Denis Alibec, reprimit de Dan Petrescu în lotul lui CFR Cluj. „Și-a cerut scuze!” Ultimul avertisment pentru atacant

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2021, 21:29

Denis Alibec, reprimit de Dan Petrescu în lotul lui CFR Cluj. „Și-a cerut scuze! Ultimul avertisment pentru atacant

Denis Alibec, dorit de Adrian Mutu la Rapid

Profimedia

Dan Petrescu a dezvăluit că Denis Alibec și-a cerut scuze după incidentul din meciul cu Clinceni. „Bursucul” l-a avertizat însă pe atacantul de 30 de ani. La următoarea abatere, Alibec va fi OUT de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a împăcat cu Denis Alibec

Am primit un mesaj de la Alibec, și-a cerut scuze pentru ce a făcut. I-am zis că pentru mine s-a încheiat, a luat cartonaș galben, iar când va primi cartonaș roșu va fi eliminat. Luni se prezintă la antrenament și dacă va avea o atitudine bună va juca. Dacă nu, va sta pe bancă sau deloc. Depinde de el, nu depinde de mine”, a pus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

În meciul cu Clinceni, scor 2-0 pentru CFR Cluj, Dan Petrescu a intrat în conflict cu Denis Alibec şi a decis să-l excludă din lot pe perioadă nedeterminată. Antrenorul campioanei s-a enervat pentru că atacantul a plecat de pe bancă în minutul 70, enervat că nu a fost introdus în teren.

Denis Alibec e cotat la 1.3 milioane de euro și a marcat de două ori şi a oferit un assist în cele 17 meciuri adunate în toate competiţiile, pentru CFR Cluj.

Denis Alibec, salvat de Marius Şumudică?

Antrenorul lui Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică, a declarat că în acest moment are doar cinci sau şase jucători care se ridică la nivelul primului eşalon din Turcia. El a cerut ca reproşurile să i se facă, dacă va fi cazul, după transferurile din iarnă. Pe lista lui Şumudică s-ar putea afla şi Denis Alibec.

Reclamă

„Iertaţi-mă, dar am 5-6 jucători foarte buni. Ceilalţi nu au un nivel suficient pentru Super Lig. Trebuie să se înţeleagă asta. Suporterii şi cei care ne privesc trebuie să înţeleagă asta. Eu sunt un om care vorbeşte direct. Nu este nevoie să explic, cred că toată lumea a înţeles. Nu am ingrediente, dar vreau să fac mâncare. Cum o să o fac?. Aştept ca nebunii perioada de transferuri din ianuarie. Am vorbit cu preşedintele, vom transfera 5-6 jucători şi apoi Yeni Malatyaspor va juca în partea de sus a clasamentului”, a spus Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și