Închide meniul

Denis Haruţ, făcut praf. "Gigi Becali a scăpat de o ţeapă!" Jucătorul ar fi ajuns cu scandal la Botoşani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 12:09

Denis Haruţ, făcut praf. "Gigi Becali a scăpat de o ţeapă!" Jucătorul ar fi ajuns cu scandal la Botoşani

AntenaSport

Denis Haruţ, făcut praf după ce a refuzat FCSB

"Gigi Becali a scăpat de o țeapă! Haruț nu e de FCSB! Când am ajuns la Timișoara echipa era retrogradată, iar Denis Haruț avea salariu 9.600 lei. Pentru că situația era dificilă, tuturor jucătorilor li s-a propus micșorarea contractului. I-am propus 6.000 de lei, iar Haruț n-a acceptat. El n-a vrut să semneze reducerea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spune apoi, am auzit și la alt domn, că se schimba în barăci, dar nu sunt barăci de muncitori. Au duș, au de toate, termopane și cei de la Sepsi se schimbă în asemenea barăci.

"Denis Haruţ a avut ofertă de la Universitatea Craiova"

El a avut o ofertă de la Universitatea Craiova, am vorbit personal cu Mihai Rotaru, dar el era deja antamat de Marius Croitoru, fostul coleg de echipă…A fost luat împreună cu președintele AFAN! La bursa zvonurilor se spune că un rol important l-a avut soția lui Marius Croitoru, care are firmă de intermediere de jucători.

Ar fi un conflict de interese! Nu pot băga mâna în foc, dar așa am auzit… N-am văzut nicio centrare la Haruț, este un fotbalist de mijlocul clasamentului. Ce-l recomandă să joace în locul lui Crețu la FCSB? Dacă-mi spuneți că poate juca în locul lui Crețu, înseamnă că eu mă pricep la șah și nu la fotbal", a spus Răchită, citat de prosport.ro. 

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Reclamă

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și