Închide meniul

Denis Haruţ rupe tăcerea după plecarea de la FCSB: „E un pas înainte pentru mine!” Ce spune despre Malcom Edjouma: „O va demonstra cu vârf și îndesat”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 februarie 2022, 14:40

Denis Haruţ rupe tăcerea după plecarea de la FCSB: „E un pas înainte pentru mine! Ce spune despre Malcom Edjouma: „O va demonstra cu vârf și îndesat

Denis Haruţ, sfaturi pentru Edjouma

portPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Denis Haruţ rupe tăcerea după plecarea de la FCSB
  • Sezonul 12 de iUmor începe vineri, 11 februarie, la 20:30, pe Antena 1

Denis Haruţ surprinde pe toată lumea. Deşi nu s-a impus la FCSB şi a ajuns la Botoşani după doar un an de zile, fundaşul este convins că acesta este un pas înainte pentru el. Este determinat să joace cât mai mult în acest final de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruţ rupe tăcerea după plecarea de la FCSB!

„M-am întors la exact un an după ce am plecat de la Botoșani. Am fost primit foarte bine. Pe majoritatea îi cunoșteam foarte bine și m-am simțit ca și când nici nu am plecat. Nu îi știam decât pe câțiva băieți mai noi. A fost o reunire frumoasă. Sincer, cred că este un pas înainte pentru mine, chiar dacă mulți spun că e un pas mare înapoi.

Am venit aici pentru a juca mai mult și sperând să mă pun din nou picioare, pentru că nu am evoluat foarte des la FCSB. Nu port pică nimănui! Sunt profesionist și trebuie să mă antrenez, iar când îmi vine rândul, să joc. Eu sunt la Botoșani până în vară”, a declarat Haruț, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Fundaşul îi dă sfaturi lui Malcom Edjouma

Parte a transferului lui Malcom Edjouma, fotbalist transferat de FCSB, Denis Haruţ îi dă sfaturi viitorului elev al lui Toni Petrea de la vicecampioană. „Eu cred că e destul de matur și el să știe că trebuie să meargă acolo să munceacă și să joace la fel ca la Botoșani. A jucat foarte bine, are niște calități cum rar întâlnești în campionatul României și asta l-a propulsat în atenția FCSB. Se vede că are valoare și cred că o va demonstra cu vârf și îndesat. Nu știu dacă o să aibă răbdare cu el. Când intră pe teren, trebuie să fie 100% și să arate pentru ce a fost transferat”, a mai spus fundașul, conform sursei citate.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”