Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit care a fost momentul în care Gigi Becali s-a decis să îl cumpere pe Edjouma! Ironii la adresa lui Dan Petrescu: ”Să stea liniștit, că și așa e stresat! Nu totul se învârte în jurul lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 23:55

Mihai Stoica a dezvăluit care a fost momentul în care Gigi Becali s-a decis să îl cumpere pe Edjouma! Ironii la adresa lui Dan Petrescu: ”Să stea liniștit, că și așa e stresat! Nu totul se învârte în jurul lui”

Mihai Stoica, ironii la adresa lui Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a spus că Gigi Becali a decis să îl cumnpere pe Edjouma chiar în timpul partidei dintre CFR Cluj și FC Botoșani. Dezvăluirea vine în contextul în care Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a susținut că l-a influențat pe Gigi Becali după ce l-a lăudat pe mijlocașul francez la finalul remizei de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Gigi s-a hotărât în timpul meciului cu CFR să-l oferteze pe Edjouma. Dan Petrescu să stea liniștit, că și așa e stresat, nu totul se învârte în jurul lui”, a fost dezvăluirea lui Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Dan Petrescu a susținut că i-a influențat pe cei de la FCSB să îl cumpere pe Edjouma

Dan Petrescu crede că a fost ”implicat” în transferul lui Malcom Edjouma la FCSB. Antrenorul lui CFR Cluj l-a lăudat pe fotbalist după meciul cu FC Botoșani, iar Gigi Becali s-a înțeles cu Valeriu Iftime pentru mutare.

Eu am declarat, după meciul cu Botoșani, că mi-a plăcut, poate i-am influențat pe cei de la FCSB. Dar asta nu înseamnă că dacă un jucător e bun, se integrează imediat la o echipă. Nu e ușor.

Cu cât ești mai bun, cu atât te integrezi mai ușor. Dar să vedem ce va face în continuare. FCSB n-a pierdut în ultimele 16 meciuri, posibil să fie mai puternici cu Edjouma. Rămâne de văzut„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă

Malcom Edjouma, primele declarații după ce a semnat cu FCSB

Mijlocașul Malcom Edjouma a vorbit în premieră despre transferul de la FC Botoșani la FCSB. Fotbalistul de 25 de ani nu se teme de criticile lui Gigi Becali.

„Echipa vrea doar să câștige. Sunt fericit să merg la o echipă cu mentalitate de învingătoare. Sunt mulți jucători care au calități la FCSB. Eu sunt mai bun în apărare decât în atac. Agentul meu se ocupă de toate transferurile. Poate că a fost o dorință a celor de la CFR, dar lucrurile nu au fost înaintate.

Cunosc acest obicei la FCSB (n.r. – jucătorii să fie schimbați rapid), asta nu înseamnă că voi juca cu mai multă presiune. Îmi știu calitățile. Nu o să-mi fac griji din cauza criticilor patronului, rămân concentrat pe ceea ce fac și asta este important pentru mine. Este posibil să ajungem din urmă pe CFR, nu mi se pare că este o echipă mai bună decât FCSB. Ne putem apropia”, a spus Malcom Edjouma, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Salariul lui Malcom Edjouma la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB ultimul jucător transferat, Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

”A durat negocierea la salariu, a zis că fără 14.000 sau 15.000 nu vine. S-a ajuns la 14.000, s-a făcut o medie. N-am fost niciodată atât de bucuros de un transfer ca de transferul ăsta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu de la FCSB, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și