Închide meniul

Dennis Man ar putea prinde un transfer de vis! Internaţionalul român este pe „radarul” unui club mare din Europa

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 noiembrie 2022, 19:26

Dennis Man ar putea prinde un transfer de vis! Internaţionalul român este pe „radarul unui club mare din Europa

Dennis Man s-a accidentat în Inter - Parma

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma/ Profimedia

Dennis Man ar putea prinde un transfer stelar, un club mare din Europa fiind pe urmele sale. Internaţionalul român a intrat în atenţia celor de la Beşiktaş, după prestaţiile din acest sezon de la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost transferat de Parma în iarna lui 2021, de la FCSB. Italienii i-au plătit lui Gigi Becali în schimbul atacantului suma de 11 milioane de euro. În prezent, internaţionalul român în vârstă de 24 de ani este cotat la 6,5 milioane de euro, conform site-urile de specialitate.

Dennis Man ar putea prinde un transfer de vis, un club important din Europa fiind pe urmele sale

Dennis Man se află pe „radarul” celor de la Beşiktaş, după ce în trecut s-a zvonit că şi Galatasaray, o altă forţă din Turcia, îl monitorizează pe mijlocaşul român.

Beşiktaş, care ocupă locul 8 în clasamentul Turciei, suferă în compartimentul ofensiv, după ce mijlocaşul Rachid Ghezzal nu şi-a revenit din accidentarea suferită în pauza competiţională din vară. Astfel, turcii de la Fanatik.tr anunţă că o soluţie pentru atacul echipei ar fi Dennis Man, căruia îi apreciază polivalenţa.

„Jucătorul român de 24 de ani pare a fi un nume atractiv datorită capacității sale de a juca în pozițiile de extremă dreapta, stânga, dar și atacant. S-a aflat că Beşiktaş plănuieşte să ia legătura în perioada următoare (n.r. cu Parma) pentru fotbalist, care a fost şi pe agenda de transferuri a lui Galatasaray”, au titrat cei de la Fanatik.tr.

Reclamă

În acest sezon, Man a bifat 10 meciuri pentru Parma, în care a reuşit să marcheze 3 goluri. Echipa internaţionalul român se află pe locul patru, cu 22 de puncte, după 13 runde. La Parma mai evoluează un alt român, anume Valentin Mihăilă.

Victor Becali, ultimele detalii despre un posibil transfer al lui Dennis Man la AC Milan

Victor Becali a comentat zvonurile legate de un posibil transfer al lui Dennis Man la AC Milan. Fostul agent FIFA este de părere că evoluţiile internaţionalului român vor decide dacă acesta se va întoarce sau nu în prima ligă din Italia. Man evoluează cu Parma în Serie B, acolo unde se află pe locul 7, după 7 runde.

„Cluburile serioase nu discută despre transferuri în această perioadă, în care nu ne aflăm în mercato. Ce scrie acum presa din Italia sunt povești, dar Dennis Man poate oricând să joace iar în Serie A. Doar de el depinde, de evoluțiile lui.

Reclamă 4 / 0/3

Era normal să-și revină, nu văd nimic spectaclos. De asta s-au dat bani mulți pe Dennis Man, să joace așa cum o face acum, după ce a trecut și peste perioada de adaptare”, a declarat Victor Becali, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și