Închide meniul
NEWS ALERT

Derby-ul FCSB – Rapid se dispută cu fani în tribune! Roş-albaştrii au pus în vânzare biletele pentru marele meci de pe Arena Naţională. Cât costă şi ce reguli trebuie respectate

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 decembrie 2021, 16:56

Derby-ul FCSB – Rapid se dispută cu fani în tribune! Roş-albaştrii au pus în vânzare biletele pentru marele meci de pe Arena Naţională. Cât costă şi ce reguli trebuie respectate

S-a încins spiritele înainte de FCSB - Rapid

Hepta

  • Fanii pot urmări meciul FCSB – Rapid
  • Derby-ul se va disputa în etapa a 10-a a Ligii 1

Cel mai mare stadion al ţării, care are o capacitate de 55.000 de locuri, va putea fi ocupat în proporţie de 30%.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât costă biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid

FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Rapid 1923 , de miercuri, 15 decembrie, (20:30 – Arena Națională), contând pentru etapa a 20-a a Ligii 1, sezonul 2021-2022, au fost puse în vânzare online.

Reclamă

Prețurile biletelor sunt următoarele:
PELUZĂ – 20 LEI
TRIBUNA 2 – 35 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4).

Reclamă

Vânzarea online va conține două faze:
– bilete normale, achiziționate online și livrate prin curier – până luni, 13 decembrie, ora 14:00.
– E-ticket – bilet care poate fi tipărit de către client, pe hârtie A4 – până miercuri, 15 decembrie, ora 14:00.

Pentru persoanele care preferă să achiziționeze bilete de la stadion, programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:

LUNI – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
MARȚI – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
MIERCURI – 11:00 – 20:30 – BULEVARDUL BASARABIA ȘI STR. MAIOR CORAVU

Reclamă 4 / 0/3

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane (regulă care se aplică automat și în cazul reprezentanților mass media):

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate. Vă mulțumim pentru înțelegere!„, se arată în comunicatul lui FCSB.

Citește și:

Rapid a câştigat cu 1-0 meciul tur, din luna august. Autogolul lui Paulo Vincius, din minutul 39, a făcut diferenţa pe tabelă. A fost spectacol în tribune. 35.000 de fani au fost prezenţi la meciul de pe Arena Naţională.

După 18 etape, FCSB este pe locul secund în Liga 1, cu 40 de puncte. Jucătorii lui Toni Petrea au cu 12 puncte mai mult decât Rapid. Până să fie adversare în derby, FCSB are meci în deplasare cu Gaz Metan, iar trupa lui Mihai Iosif primeşte vizita lui FC Argeş.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”