Închide meniul

Destinație surpriză pentru Adrian Mutu! Prima echipă care a pus ochii pe „Briliant”, după despărțirea de FC U Craiova 1948

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2021, 10:25

Destinație surpriză pentru Adrian Mutu! Prima echipă care a pus ochii pe „Briliant, după despărțirea de FC U Craiova 1948

Adrian Mutu ar antrena gratis naţionala României

Hepta

Mutu a intrat în vizorul ungurilor de la MOL Fehervar, scrie gsp.ro. În prezent, echipa este antrenată Imre Szabics, dar conducerea se gândește să schimbe tehnicianul, iar „Briliantul” ar fi unul dintre favoriți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, urmărit de MOL Fehervar

MOL Fehervar este pe locul 6 în Ungaria, cu 11 puncte, la 7 lungimi în urma liderului Ferencvaros, care are un meci în minus.

Echipa care se interesează de Mutu a adunat până acum 2 victorii, 5 egaluri, o înfrângere. La MOL Fehervar evoluează și internațional român Adrian Rus, titular în meciul Germania – România 2-1.

Dacă va ajunge în Ungaria, ar fi a doua experiență în străinătate pentru Adrian Mutu, după ce a antrenat echipa secundă a celor de la Al Wahda. „Briliantul” le-a mai pregătit pe FC Voluntari, România U21 și FC U Craiova 1948.

Adrian Mutu s-a despărţit de FC U Craiova 1948

Adrian Mutu s-a despărţit de FC U Craiova 1948, iar oltenii i-au plătit o sumă importantă de bani după rezilierea contractului. Adrian Mititelu i-a decis, din spatele gratiilor, soarta lui Mutu după înfrângerea din meciul cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Conform fanatik.ro, Mutu a acceptat ruperea de comun acord a contractului, primind în schimb 50.000 de euro. În contract, „Briliantul” avea o clauză prin care, în cazul în care era demis, ar fi încasat 300.000 de euro.

Astfel, oltenii i-au achitat echivalentul a trei salarii. Fostul mare atacant susţinea în ziua despărţirii că nu este interesat să le scoată prea mulţi bani din cont celor din conducere.

Adi Mutu a lasat-o pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, disputat pe 7 august. În total, oltenii au doar două succese.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și