Închide meniul

Destinaţie surpriză pentru Florinel Coman. Două echipe dintr-un campionat de top negociază cu "perla" lui Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2020, 19:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Destinaţie surpriză pentru Florinel Coman. Două echipe dintr-un campionat de top negociază cu "perla" lui Becali

Florinel Coman, lăudat de Gigi Becali

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu

Chiar dacă turcii au anunţat că "Mbappe" este în discuţii cu Galatasaray, patronul roş-albaştrilor a exclus această variantă. Îşi doreşte să obţină o sumă uriaşă de la o echipă din vestul Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman poate ajunge în Anglia

Au apărut zvonuri că Florinel Coman este o ţintă chiar şi pentru Liverpool. Gigi Becali a confirmat că pe atacantul de 22 de ani poate ajunge la o echipă din Anglia.

"Am cerut 10 milioane de euro pentru Florinel Coman. Nu s-a întâmplat transferul, dar acum face 20! Asta chiar dacă nu a jucat în această perioadă. 

Dacă Giovanni ştie că cineva dă 15 milioane de euro, atunci înseamnă că pleacă. Şi impresarii cunosc secrete. Nu este vorba de Galatasaray, eu ştiu de alte două echipe din Anglia. Nu a fost vorba de Galatasaray", a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

Giovanni Becali a dat de înţeles că sunt toate şansele să se stabilească un record pentru Liga 1.

Reclamă

"Eu n-am vorbit nici cu Fatih Terim, nici cu nimeni de la Galatasaray. Adică, nu am vorbit de Coman. Galatasaray nu dă bani de transferuri, ei au probleme cu banii. Nu va pleca pe ce zice Giovanni, pe 10-11 milioane. O să fie 20 acum! E bombă mare, o să vezi", a declarat Ioan Becali pentru AntenaSport.

Florinel Coman e cotat la 5.4 milioane de euro. În acest sezon a marcat 14 goluri şi a oferit 10 assist-uri, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și