Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Detalii despre accidentarea lui Florinel Coman: ”Era la limită!” Cine a luat decizia să nu se opereze. ”Perla” de la FCSB urmează să revină pe gazon

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 iulie 2021, 14:34

Detalii despre accidentarea lui Florinel Coman: ”Era la limită!” Cine a luat decizia să nu se opereze. ”Perla” de la FCSB urmează să revină pe gazon

Florinel Coman este aproape de o revenire pe gazon

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Detalii despre accidentarea lui Florinel Coman. Codorean susține că ”perla” lui Becali a fost gata, gata să se opereze. Atcantul a fost la limită. Medicul FCSB, Flavian Arămitu, a decis, împreună cu un doctor din Finlanda, ca jucătorul să nu se opereze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii despre accidentarea lui Florinel Coman

Florinel Coman se pregătește aproape de capacitatea maximă și va reveni, într-un meci oficial, în cel mai scurt timp.

Cu toții mai vin la mine. Cu doctorul Arămitu țin legătura tot timpul. El a avut o chestie care era la limită între a se opera și a nu se opera. Aici, doctorul Arămitu s-a consultat cu un medic foarte cunoscut din Finlanda, care operează doar problema asta.

Împreună au ajuns la concluzia că e mai bine să nu se opereze. Din ce am înțeles, acum se antrenează aproape la capacitate maximă, dar nu știu amănunte. Urmează să intre. Nu riscă nimic pentru că nu s-a operat”, a dezvăluit Bogdan Codorean la AS.ro LIVE.

Reclamă

Florinel Coman, sezon de coșmar

Totul a început cu accidentarea suferită în preliminariile Europa League, a urmat apoi infectarea cu COVID-19. Totul a culminat cu accidentarea de la echipa națională, iar sezonul s-a încheiat pentru el.

Coman a evoluat în 22 de meciuri, în sezonul trecut, pentru FCSB, în toate competițiile. Acesta a reușit doar două goluri și 8 pase decisive. În campionatul din 2019-2020, tânărul internațional a fost golgheterul echipei.

23 de ani are Florinel Coman, fiind cotat la 5.000.000 de euro de transfermarkt.com. Acesta a ajuns la FCSB în 2017, fiind cumpărat cu 3.000.000 de euro de la Viitorul. Hagi l-a luat de la Brăila.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Ion Bogdan Codorean a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și