Închide meniul

Back in the game! Florinel Coman și-a anunțat revenirea. Ce se întâmplă cu „perla” de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 iulie 2021, 8:44 / Actualizat: 6 iulie 2021, 13:07

Back in the game! Florinel Coman și-a anunțat revenirea. Ce se întâmplă cu „perla de la FCSB

Florinel Coman vrea să marcheze în Dinamo - FCSB

Hepta

Florinel Coman și-a anunțat revenirea printr-o postare pe rețelele de socializare. Din informațiile AS.ro, „perla” lui Becali face antrenamente cu echipa. Coman s-a pregătit până în urmă cu ceva timp separat, dar pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman și-a anunțat revenirea

Dacă totul decurge conform planului, Coman ar putea fi pe gazon încă din startul sezonului următor.

„Soon (n.r. – în curând)”, a scris Coman pe Instagram, alături de o poză în care apare într-un meci pentru FCSB. Acesta este un semn că revenirea sa este aproape.

Florinel Coman, sezon de coșmar

Florinel Coman a avut parte de un sezon pe care cu siguranță va dori să-l uite cât mai repede. Totul a început cu accidentarea suferită în preliminariile Europa League, a urmat apoi infectarea cu COVID-19. Totul a culminat cu accidentarea de la echipa națională, iar sezonul s-a încheiat pentru el.

Reclamă

Coman a evoluat în 22 de meciuri, în sezonul trecut, pentru FCSB, în toate competițiile. Acesta a reușit doar două goluri și 8 pase decisive. În campionatul din 2019-2020, tânărul internațional a fost golgheterul echipei.

„Coman a avut ghinion, s-a accidentat anul trecut, în vară, în preliminarii, a stat două-trei luni de zile, nu este ușor să-ți revii, ulterior au apărut și alte complicații și atunci sigur că nu poți să-ți revii la forma pe care a avut o el acum un an.

Dar, asta e, în viață sunt și ghinioane, dar eu sunt convins că Florinel Coman va reveni la ceea ce a fost el, fără discuție„, a anunțat Victor Becali, fostul impresar al jucătorului, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns la 23 de ani, Coman este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și