Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Detalii despre accidentarea lui Florinel Coman: ”S-a rupt alt mușchi!” Explicații pentru accidentările dese suferite de Denis Alibec

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 15:22

Detalii despre accidentarea lui Florinel Coman: ”S-a rupt alt mușchi!” Explicații pentru accidentările dese suferite de Denis Alibec

Fizioterapeutul echipei naționale a vorbit despre accidentările lui Coman și Alibec

AS.ro

Fizioterapeutul naționalei a anunțat faptul că lui Coman nu i-a recidivat accidentarea mai veche, pentru care a ratat mare parte din sezonul trecut. Conform lui Toma Vasilescu, lui Coman i s-a rupt alt mușchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După leziunea din martie, la Coman s-a încercat să o ducă așa. A fost cel mai bine din punct de vedere medical. Lui Coman nu i-a recidivat acolo. Este un alt mușchi la el, care s-a rupt. Trebuie să o iei cât mai corect pentru organismul fiecăruia”, susține Toma Vasilescu.

Florinel Coman promite o revenire de senzație

Florinel Coman a traversat cea mai grea perioadă a carierei sale, în sezonul trecut. Chinuit de accidentări, Coman nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. „Perla” de la FCSB este hotărât să se revanșeze în noua ediție.

Ajuns la 23 de ani, Coman este cotat la 5.000.000 de euro de transfermarkt.com și a evoluat doar în șapte partide, în acest sezon, reușind un gol în preliminariile Conference League.

Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată. Promit!”, a anunțat Coman după ce a fost operat la Londra.

Reclamă

Denis Alibec, an de coșmar din cauza accidentărilor

Toma Vasilescu a vorbit și despre accidentările lui Denis Alibec. Atacantul naționalei s-a plâns de faptul că se rupe extrem de des. Fizioterapeutul tricolorilor susține că jucătorul ardelenilor trebuie să lucreze mai mult la prevenție, pentru a evita accidentările dese.

Este și o predispoziție genetică, dar destul de slabă. Constă foarte mult în lucru, prevenția. Trebuie lucrat acolo, ca el să nu se rupă”, a mai spus fizioterapeutul echipei naționale la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și