Închide meniul

Detalii despre starea de sănătate a lui Florin Tănase și Dennis Man. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 noiembrie 2020, 19:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Detalii despre starea de sănătate a lui Florin Tănase și Dennis Man. Anunțul făcut de Mihai Stoica

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man și Florin Tănase s-au accidentat în ultimul meci

Conform managerului general de la FCSB, cei doi au suferit leziuni fibrilare, iar în zilele următoare vor efectua un RMN, pentru a se vedea exact gravitatea accidentărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man și Florin Tănase au leziuni fibrilare ale căror gravitate va fi aflată în urma unor investigații care vor fi efectuate zilele viitoare”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Dennis Man și Florin Tănase s-au accidentat cu Gaz Metan

Dennis Man a fost primul care a acuzat probleme medicale. Tânărul de 22 de ani a fost înlocuit în minutul 28 al partidei, după ce a acuzat dureri la coapsa piciorului drept. Acesta a fost înlocuit de Sergiu Buș.

A urmat, din păcate pentru cei de la FCSB, Florin Tănase. Căpitanul echipei a fost schimbat în minutul 67, cu Octavian Popescu, după ce a acuzat dureri la coapsa stângă.

Florin Tănase și Dennis Man sunt golgheterii Ligii 1

Pierderea este una imensă pentru FCSB, ținând cont de faptul că cei doi sunt golgheterii Ligii 1. Ambii au marcat câte 9 goluri Atât Tănase, cât și Man vor lipsi cel puțin două săptămâni. 

Reclamă

Staff-ul medical al roș-albaștrilor speră să-i recupereze pe aceștia până la duelurile de foc cu CFR și Craiova, atunci când se speră să revină și Coman, care vor avea loc la jumătatea lunii decembrie.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și