Închide meniul

Devis Mangia a demisionat de la naţionala Maltei! Reacţie în scandalul uriaş de hărţurie sexuală: „Este regretabilă situația creată!”

Reclamă

Publicat: 7 noiembrie 2022, 21:25

Devis Mangia a demisionat de la naţionala Maltei! Reacţie în scandalul uriaş de hărţurie sexuală: „Este regretabilă situația creată!

Devis Mangia a demisionat de la naţionala Maltei

Devis Mangia a fost şi antrenorul Universităţii Craiova / SportPictures / Popescu Andi / Sport Pictures via Hepta

Devis Mangia a demisionat de la naţionala Maltei. Tehnicianul italian a transmis un comunicat prin care a respins şi acuzaţiile de hărţuire sexuală, dar şi pe cele de abuz sexual.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor al Universităţii Craiova spune că nu s-a „comportat într-o manieră care a ofensat demnitatea sexuală a unei persoane„. Devis Mangia a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător ]n luna septembrie. Şi la acel moment, Mangia a respins cu vehemenţă toate acuzaţiile.

Devis Mangia a demisionat de la naţionala Maltei

„Aș vrea să reiterez neechivoc că nu doar că nu m-am comportat într-o manieră care a ofensat demnitatea sexuală a unei persoane, dar și faptul că nu a existat nicio acuzație a celor de la AFM la adresa mea, legată de abuz sexual sau hărțuire.

Este regretabilă situația creată în ultimele săptămâni. (…) Conștient de natura delicată a circumstanțelor și de importanța meciurilor următoare ale echipei naționale, am ajuns la decizia dureroasă de a face un pas în spate. 

Le doresc celor de la AFM și selecționatelor lor numai bine și am încredere că pot construi pe baza muncii pe care am făcut-o în ultimii trei ani”, se arată în comunicatul lui Devis Mangia.

Reclamă

Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova!

Devis Mangia (48 ani) a fost acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova. Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa, a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

”Lucrurile s-au petrecut în primul sezon, noi am aflat în al doilea sezon. Noi am aflat în noaptea de 7 spre 8 martie 2019. Eu am spus atunci conducerii imediat. A doua zi eram la conducere. Lucrurile au fost spuse. De ce nu am făcut-o atunci? Voi explica ulteriori. El a plecat de la Craiova în vara lui 2019. Ne-a fost greu tuturor… Încă activa.

Acum e mult mai ușor, pentru că s-a retras. E mai bine acum. Decizia de a se retragere a fost una cântărită. Prima tentativă a fost când avea 21 de ani, după incident… 

Reclamă 4 / 0/3

Am fost la meci. A greșit o preluare, ceva… Au început gesticulări și țipete de pe margine. Am crezut că sunt reacții la cald. L-a schimbat imediat. L-am așteptat ca să vorbim cu el, dar nu am putut pentru că jucătorii au intrat în cantonament. Noi l-am așteptat în Craiova, când a ajuns după antrenamentul de recuperare. Furia cu care a intrat în casă… Nu l-am mai văzut niciodată așa. Ne-a spus că nu știe cât mai poate rezista. Că nu răspunde de ce ar putea face… Ne-am speriat. El e foarte calm, nu e conflictual. 

Ne-a spus tot. Că atunci când l-a schimbat a trecut pe lângă el și i-a spus în italiană «Îți voi sparge fața în vestiar». Am crezut că a spus la cald. A intrat în vestiar, a uitat să închidă ușă… Știu de la Răzvan, din ce își aduce aminte, că Mangia i-a pus mână în gât și l-a lipit de zid. Nu-și mai aduce aminte… Știe că secunzii îi spuneau lui Răzvan să se calmeze, dar nu el trebuia să se calmeze. A fost o reacție urâtă. Refuz să cred că din partea conducerii nu a fost nicio reacție. Puteau spune că s-a sărit calul, să-și ceară scuze, a declarat Alexandra Popa, potrivit gsp.ro.

Recomandări
  • Devis Mangia a demisionat de la naţionala Maltei.
  • Ce a spus despre acuzaţiile de hărţuire sexuală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și