Închide meniul
NEWS ALERT

Dezastru la FCSB! Edi Iordănescu, anunţ catastrofal despre accidentările lui Florin Tănase şi Florinel Coman. Cât timp lipsesc!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2021, 17:12

Dezastru la FCSB! Edi Iordănescu, anunţ catastrofal despre accidentările lui Florin Tănase şi Florinel Coman. Cât timp lipsesc!

Florin Tănase, pe picior de plecare de la FCSB

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Antrenorul roş-albaştrilor a confirmat informaţiile oferite în exclusivitate de AS.ro, că Tănase ratează Derby-ul României cu Dinamo. Căpitanul vicecampioanei va lipsi minimum şase săptămâni. „Mbappe” Coman ar putea să nu mai joace niciun meci în acest an!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, anunţ catastrofal despre accidentările lui Florin Tănase şi Florinel Coman

Am pierdut trei jucători într-o săptămână: Moruțan, Tănase și Coman. Tănase va sta minim o lună și jumătate, iar Coman va sta 3 luni! Tănase era mai matur, mai experimentat, mai integrat în echipă. Tănase și Coman sunt jucători de echipă națională, nu este ușor. Tănase a vrut să tragă de el, a jucat într-un picior, dar accidentarea este foarte serioasă.

Rolul meu de antrenor este să găsesc soluții, dar echipa a pierdut calitate în ultimele luni. A fost și plecarea lui Dennis Man„, a declarat Edi Iordănescu pentru digisport.ro.

În condiţiile date, Florin Tănase va rata sigur disputele cu Dinamo, FC U Craiova 1948, Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte.

Florin Tănase a părăsit cantonamentul României

Așa cum AS.ro v-a anunțat încă de ieri, Florin Tănase nu va putea face parte din lotul României pentru tripla din septembrie. Tănase a părăsit cantonamentul tricolorilor după ce a efectuat mai multe investigații.

Reclamă

În ultima partidă disputată de FCSB în Liga 1, Florin Tănase a suferit o accidentare la glezna dreaptă. Acesta a răspuns convocării lui Mirel Rădoi la echipa națională și a efectuat ieri investigațiile coordonate de staff-ul medical al tricolorilor.

Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători.

În această după-amiază, delegația României va decola spre Islanda”, se arată în comunicatul postat de FRF.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Tănase şi Florinel Coman, accidentări grave
  • Anunţul făcut de Edi Iordănescu

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și