Închide meniul

Dezbrăcat de tricou de fanii lui Dinamo, Deian Sorescu este refuzat de FCSB. Mihai Stoica a făcut anunţul: „Nu mai facem oferte pentru el!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2021, 21:03

Reclamă
Dezbrăcat de tricou de fanii lui Dinamo, Deian Sorescu este refuzat de FCSB. Mihai Stoica a făcut anunţul: „Nu mai facem oferte pentru el!

Singura ofertă pentru care Dinamo i-ar da drumul lui Deian Sorescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Managerul general al roş-albaştrilor a făcut anunţul momentului. Acesta a dezvăluit că este exclus ca vicecampioana României să facă vreo ofertă pentru fotbalistul care are o cotă de piaţă de 1.8 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Poziţia pe care joacă Sorescu este ultra acoperită la FCSB”

Gigi Becali a făcut, în vară, o ofertă scrisă pentru Sorescu. Patronul lui FCSB nu este dispus să îl mai aducă pe internaţionalul care a înscris de opt goluri în această ediţie de campionat.

Noi le-am făcut o ofertă scrisă, data trecută, de 500.000 de euro celor de la Dinamo pentru Sorescu. Nu am vorbit cu jucătorul, pentru că nu ştiam ce şi cum şi in plus era sub contract. Atunci Mureşan şi Zăvăleanu au refuzat categoric.

Am zis ironic că poate nu au nevoie de bani. Nu ştiu cum e cu insolvenţa. Că nu am lucrat niciodată la un asemenea club cu probleme. Dar ce pot spune e că nu mai facem oferte în momentul acesta pentru Sorescu.

L-am achiziţonat pe Vali Gheorghe pentru că e asemănător ca stil de joc, vârstă etc. După mi s-a spus că Sorescu e fundaş dreapta. Ei bine acolo il avem pe Hăruţ, Creţu, avem fundaşi dreapta. Poziţia pe care joacă Sorescu este ultra acoperită la FCSB!„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali: „Deian Sorescu e un jucător valoros. Dacă nu era, nu îl voiam!”

Gigi Becali a transmis, la începutul lunii, că este interesat de transfer. Cei de la Doar Dinamo Bucureşti l-au anunţat că îi dau drumul lui Sorescu pentru 700.000 de euro, suma pe care finanţatorul roş-albaştrilor o oferise la finalul lui septembrie.

Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus atunci Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și