Închide meniul

Dezvăluirea care îl va înfuria pe Gigi Becali! De ce nu are voie FCSB să joace în Ghencea: „Există riscuri şi tensiuni”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 septembrie 2021, 22:16

Dezvăluirea care îl va înfuria pe Gigi Becali! De ce nu are voie FCSB să joace în Ghencea: „Există riscuri şi tensiuni

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul

Gigi Becali, în faţa Palatului din Bucureşti /Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Oficialii de la Steaua fac orice pentru a nu le permite celor de la FCSB să joace în Ghencea. În singura dată disponibilă din calendar, sâmbăta trecută. când FCSB a avut meci acasă cu Academica Clinceni, oficialii clubului Armatei au decis să mute un meci de rugby pe Ghencea pentru a bloca vicecampioana. Echipa de rugby a Stelei avea meci de campionat la Cluj Napoca, dar a mutat partida pe noul Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea care îl va înfuria pe Gigi Becali

Unul dintre oficialii Stelei, George Ogăraru, a explicat de ce este refuzată FCSB să joace în Ghencea. Fostul fundaş dreapta crede că dacă s-ar întâmpla acest lucru ar exista conflicte violente între suporteri. Mai mult, Ogăraru spune că pe Ghencea se vor juca mai multe meciuri importante.

„Dacă spun eu ce părere am despre asta este irelevant. Părerea Ministerului a fost transmisă printr-un comunicat. Există o organigramă aparte care se ocupă de stadion, una care se ocupă de programul activităților sportive și așa va rămâne în continuare.

Steaua vrea să evite conflictele între fani

Comandantul și cei care au asta în atribuțiuni vor decide ce se va întâmpla cu stadionul. Cum îl vor face sustenabil, când îl vor face, când îl vor deschide și către alte echipe. Acum este dedicat clubului, echipei de fotbal, de rugby. Sper să putem juca acolo și o finală de Under 19 în Liga Elitelor și urmează să vină și echipa națională pe Ghencea. Mai departe ce se va întâmpla nu ştiu.

Eu n-am autoritate să decid cine să joace acolo, dar dacă aș avea aș da prioritate în primul rând clubului meu. Știm că există această rivalitate, această discuție și această tensiune încă de separare. Există și riscul să iasă o încăierare dacă galeria celor de la FCSB va veni în Ghencea”, a spus George Ogăraru, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și