Închide meniul

Dezvăluirea momentului despre Edi Iordănescu! Ce se întâmplă, de fapt, în vestiarul lui FCSB. „Disciplina e importantă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 octombrie 2021, 23:07

Dezvăluirea momentului despre Edi Iordănescu! Ce se întâmplă, de fapt, în vestiarul lui FCSB. „Disciplina e importantă!

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ultimul care a vorbit la superlativ de antrenorul lui FCSB este Marius Șumudică. „Șumi” e convins că Edi Iordănescu se va bate la titlu până în ultimele etape și crede că aerul nou adus de noul tehnician este exact ceea ce lipsea echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică l-a lăudat pe Edi Iordănescu

„Referitor la FCSB, e clar că a venit un antrenor cu o oarecare disciplină, un antrenor nu pot să-i zic rigid, dar care ține vestiarul într-o teroare, între ghilimele. Nu vreau să se scoată din context, să-l fac nu știu cum pe Edi, care e prietenul meu.

Are aura asta de a ține grupul unit, disciplina e importantă și cred că valoarea individuală a jucătorilor va crește, iar cu Edi se vor bate la titlu”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

În primele 7 meciuri la FCSB, Edi Iordănescu a adunat cinci victorii, o remiză și un eșec. Iordănescu a preluta echipa din afara locurilor de play-off și i-a dus pe roș-albaștri până pe locul al treilea, la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho

Edi Iordănescu este omul numărul unu la FCSB după ce Gigi Becali i-a cedat echipa. Maniera în care Iordănescu Jr. gestionează relațiile cu jucătorii i-a adus comparații cu marele Jose Mourinho.

Reclamă

Mi se pare ceva gen Mourinho parcă. Nu mai ţin minte dacă atunci când s-a dus la Benfica sau la Porto le-a spus jucătorilor aşa. Când aveţi o problemă veniţi la mine că uşa e deschisă. Dacă aveţi o problemă şi vă duceţi la presă şi vorbiţi despre problema aia, tot de acolo să găsiţi şi răspunsul. Aşa mi se pare şi aici. Ştie toată lumea cine e antrenorul în vestiar.

Asta e părerea mea din ce văd. Aşa trebuie să fie peste tot. Keşeru spune nu discut, vine Budescu şi zice că o să vedem în funcţie de meci când joc. Cam toată lumea ştie unde îşi are locul. Dacă Keşeru şi Budescu ştiu, bănuiesc că ştie toată lumea”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și