Închide meniul

Dezvăluiri despre coşmarul pe care l-a trăit la Dinamo: „Nu se mai putea, era imposibil”. Deian Sorescu, apărat după ce a fost umilit de fani

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 decembrie 2021, 17:54

Dezvăluiri despre coşmarul pe care l-a trăit la Dinamo: „Nu se mai putea, era imposibil. Deian Sorescu, apărat după ce a fost umilit de fani

Dezvăluiri incredibile de la Dinamo

Profimedia

Paul Anton a plecat de la Dinamo la startul acestui sezon, sătul de problemele pe care le-a întâmpinat la echipa din Ştefan cel Mare. Acum, fotbalistul s-a decis să dezvăluie ce s-a întâmplat în sezonul trecut şi cum a reuşit echipa din Ştefan cel Mare să evite in extremis retrogradarea în liga secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri despre coşmarul pe care l-a trăit la Dinamo

Mijlocașul nu a mai dorit să continue în Ștefan cel Mare, după ce problemele financiare au fost din ce în ce mai mari. „Doar cei care am fost acolo știm cât am suferit și cât suflet am pus să scoatem echipa din situația în care intrase fără să avem noi vreo vină. Dacă e să vorbim de vinovați, nu sunt aceia nici DDB, nici actualii conducători, dar nici noi, jucătorii!

Pentru mine, personal, dincolo de amăgirea generală, problemele au început în iarnă. Puteau să se rezolve și nu s-a dorit. Din cei 14 jucători parcă aduși de Cosmin Contra, după probleme apărute am rămas vreo 4-5. Apoi, tot mai puțini. Dar chiar și așa cred că aveam un lot bun la momentul acela. Cu liniște, eu sunt convins că ne puteam bate chiar și la play-off. Dar ce a urmat… Să nu știi unde te antrenezi, să nu ai habar dacă stai sau nu în cantonament… Noi ne-am tot ambiționat, să demonstrăm cu nu suntem jucători slabi, să ignorăm tot ce e negativ în jur.

Pe final de sezon ne-a ieșit, am salvat și echipa, și pe noi înșine. Pentru că, să fim corecți: cine voia să aibă în CV o retrogradare istorică, retrogradarea lui Dinamo?! Însă, al doilea an, după asta, cu aceleași probleme, e imposibil! Nu se mai putea”, a dezvăluit Paul Anton, conform playsport.ro.

Paul Anton îl apără pe Sorescu

Actualul jucător al echipei Ponferradina, din liga a doua din Spania s-a referit şi la problemele lui Deian Sorescu. Fotbalistul a fost umilit pur şi simplu la finalul meciului pierdut de Dinamo la Mioveni. Fanii i-au smuls tricoul de pe el, apoi l-au aruncat pe gazon. „Pentru episodul ăsta îmi pare nespus, nespus de rău… Nu merită Deian așa ceva… Niciun jucător nu merită, că nu poate și nu trebuie să plătească un jucător sau unii jucători doar pentru tot ce se întâmplă. Dar Deian, cu atât mai mult nu merită! E de trei ani acolo, și ani grei, foarte grei!

Reclamă

A evoluat bine, a juns la națională de la Dinamo deși părea incredibil pentru un club în situația lui Dinamo să dea jucători la națională… Merită mai mult respect! Știu cât suflet pun fanii dinamoviști, eu le respect dăruirea, merg sute de kilometri după echipă, dar respectul trebuie să fie reciproc”, a spus Paul Anton, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și