Închide meniul

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit: „Oameni fără cultură sportivă! Demenţi”. I-a făcut praf pe fanii lui Dinamo care l-au umilit pe Deian Sorescu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 20 decembrie 2021, 15:22

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit: „Oameni fără cultură sportivă! Demenţi. I-a făcut praf pe fanii lui Dinamo care l-au umilit pe Deian Sorescu

Deian Sorescu

Profimedia

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou la finalul meciului pierdut de către Dinamo etapa trecută la Mioveni. Aproape toate vocile din lumea fotbalului au pus la zid gestul fanilor echipei din Ştefan cel Mare la adresa fotbalistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit

Nici fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir nu s-a lăsat mai prejos. A condamnat public umilirea lui Deian Sorescu. Fostul șef al Ligii îi face praf pe ultrași pentru gestul lor asupra fotbalistului din „Ștefan cel Mare”. „Fraților, niște demenți! Nu analfabeți, niște oameni fără pic de cultură sportivă. Chiar dacă joacă prost, ăla muncește, tu nu plătești nici biletul la meci! Te duci și-l dezbraci pe fotbalist?

Mă, eu dacă eram conducător la Ligă, suspendam 5 etape clubul Dinamo! Să se învețe minte. E lipsă de respect. Respectă omul, indiferent ce muncește și ce meserie are. Te duci să-i arunci tricoul pe jos tu, un derbedeu?! Sorescu? Dacă aș fi președinte la un club, l-aș face cel mai bun fundaș dreapta din țară. Are o forță în picioare și o plecare de pe loc formidabile și o capacitate de efort ieșită din comun”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Dinamo, într-o situaţie disperată

Dinamo se află într-o situaţie disperată în clasament. Echipa din Ştefan cel Mare e penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 20 de etape. Trupa pregătită de către Mircea Rednic joacă astăzi ultimul meci al anului, pe teren propriu cu cei de la Farul, de la ora 20.30.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și