Închide meniul

Dezvăluiri uluitoare din interiorul FCSB. Vintilă, depăşit total de situaţie: "Antrenorul nu are personalitate şi s-a văzut asta"

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 5:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Dezvăluiri uluitoare din interiorul FCSB. Vintilă, depăşit total de situaţie: "Antrenorul nu are personalitate şi s-a văzut asta"

Bogdan Vintila, antrenorul echipei FCSB, in timpul meciului de fotbal dintre CFR Cluj si FCSB din cadrul playoff-ului Ligii 1, disputat duminica, 14 iunie 2020 pe stadionul Dr Constantin Radulescu, Cluj-Napoca. FOTO: Paul Ursachi / SportPictures

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce i-a spus Adi Popa după ce a plecat de la FCSB. Fostul internaţional român s-a arătat şocat de situaţia din interiorul clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu pot să-mi imaginez că la un club de elită se întâmplă așa ceva. Adi Popa îmi spunea că indiferent cât de bine te antrenezi, nu ai nicio șansă să joci, dacă nu ești în calculele cui trebuie. 

Mi-a spus că degeaba muncești la antrenament zi de zi, pentru că nu contează. Pentru că, de fapt, nu antrenorul ia decizia finală. Și știm cu toții cine o ia, da?

Este o realitate. Și mai sunt și alte chestii pe acolo care nu sunt bune pentru echipă”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport

Ilie Dumitrescu: "Sunt anumiți jucători de top, care nu se antrenează 100%"

Mai mult, Dumitrescu mai spune că există jucători aflaţi în graţiile lui Gigi Becali care nu se antrenează cum trebuie. 

Reclamă

Am vorbit cu Adi Popa și mi-a spus ce se întâmplă. Sunt anumiți jucători de top, care nu se antrenează 100%. Păcat de talentul lor, păcat de potențialul pe care-l au. Dar, în fața unui antrenor lipsit de personalitate (n.r. – Bogdan Vintilă) și liniștiți de ordinele patronului (n.r. – Gigi Becali), care cere mereu ca ei să nu lipsească din primul 11, aceștia nu-și mai dau silința pe la antrenamente! De aceea, nici nu se tem să greșească.

Cum să te mai antrenezi 100%, când știi că tu oricum ești sigur de titularizare? Antrenorul nu are personalitate nici să le spună unde greșesc și s-a văzut asta. Sunt mai multe detalii importante din cauza cărora unii fotbaliști nu pot progresa”,  a mai spus Ilie Dumitrescu. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și