Închide meniul

Dialog încins Becali – Crăciunescu, în direct! „Mi se pare că parcă nu mai ești atât de lucid” / „Păi ai făcut vreun test psihologic dumneata?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 13:32

Dialog încins Becali – Crăciunescu, în direct! „Mi se pare că parcă nu mai ești atât de lucid / „Păi ai făcut vreun test psihologic dumneata?

Hepta

Dialog încins Becali - Crăciunescu

Crăciunescu i-a reproşat lui Becali că îl atacă prin vocea managerului Mihai Stoica, cel care, la rândul lui, l-a criticat pe fostul „central”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dialog încins Becali – Crăciunescu

Ion Crăciunescu: „Vezi? Să porți mai mult respect când te referi dumneata la anumite lucruri. Că eu te-am respectat.”

Gigi Becali: „Hai să-ți spun ceva.”

Ion Crăciunescu: „Și să-i mai spui și domnului Memeul că nu o să luăm noi lecții de arbitraj de la el sau de la dumneata.”

Gigi Becali: „Domnul Crăciunescu, hai să-ți spun ceva. Asta nu înseamnă că eu nu am voie să am opinia mea, sau să-mi apăr echipa.”

Reclamă

Ion Crăciunescu: „În regulă, dar fără să mă insulți pe mine.”

Gigi Becali: „Nu, eu nu te insult.”

Ion Crăciunescu: „Nu, păi nu tu, dar îl pui pe Memeul. Păi el mișcă ceva fără dumneata?”

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Nu vorbim de Memeul, vorbim de noi doi. Poată să vină și Porumboiu, poate să zică și Crăciunescu, și Igna, cine vrea, dar părerea mea este alta.”

Ion Crăciunescu: „Dacă îmi și argumentați, ar fi și mai bine”

Gigi Becali: „Hai să-ți spun acuma ceva, eu îți spun adevărul. Până acum vreo doi-trei ani, eu abia așteptam să văd ce zice Crăciunescu și era lege pentru mine. Dar îți spun sincer, de la un timp, mi se pare că parcă nu mai ești atât de lucid.”

Ion Crăciunescu: „Zău? Păi ai făcut vreun test psihologic dumneata? Sau cum? Și mie mi se pare mai de mult că nu mai ești lucid dumneata. Dar ce să fac? Tac din gură, din bun simț.”

Gigi Becali: „Stai puțin. Lucid în fazele alea.”

Ion Crăciunescu:”În fazele care te privesc pe dumneata.”

Gigi Becali: „Păi eu spun ceva și dumneata…”

Reclamă

Ion Crăciunescu: „Aaaa, păi știu că dumneata, la arbitraj, ești lucid, te pricepi bine. Primesc critica, nicio problemă.”

Gigi Becali: „Pot să fiu și eu subiectiv cu echipa mea și poate greșesc. Dar lasă-mă să-mi apăr echipa. Ce vrei? Să-mi fie frică de dumneata? Niciodată nu o să mai jignesc pe nimeni în viața mea”, a fost dialog încins Becali – Crăciunescu, din cadrul emisiunii Digi Sport Special, 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și