Close

Dialog încins Becali – Crăciunescu, în direct! „Mi se pare că parcă nu mai ești atât de lucid” / „Păi ai făcut vreun test psihologic dumneata?”

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 1 iunie 2021, 13:32

Dialog încins Becali - Crăciunescu, în direct! Gigi Becali şi Ion Crăciunescu au avut un nou moment tensionat, legat de arbitraj. "Nu mai eşti lucid", a fost replica patronului de la FCSB care l-a scos din minţi pe fostul mare abitru.

Reclamă
Dialog încins Becali - Crăciunescu

Hepta

Crăciunescu i-a reproşat lui Becali că îl atacă prin vocea managerului Mihai Stoica, cel care, la rândul lui, l-a criticat pe fostul „central”.

Reclamă

Dialog încins Becali – Crăciunescu

Ion Crăciunescu: „Vezi? Să porți mai mult respect când te referi dumneata la anumite lucruri. Că eu te-am respectat.”

Gigi Becali: „Hai să-ți spun ceva.”

Ion Crăciunescu: „Și să-i mai spui și domnului Memeul că nu o să luăm noi lecții de arbitraj de la el sau de la dumneata.”

Gigi Becali: „Domnul Crăciunescu, hai să-ți spun ceva. Asta nu înseamnă că eu nu am voie să am opinia mea, sau să-mi apăr echipa.”

Ion Crăciunescu: „În regulă, dar fără să mă insulți pe mine.”

Gigi Becali: „Nu, eu nu te insult.”

Ion Crăciunescu: „Nu, păi nu tu, dar îl pui pe Memeul. Păi el mișcă ceva fără dumneata?”

Gigi Becali: „Nu vorbim de Memeul, vorbim de noi doi. Poată să vină și Porumboiu, poate să zică și Crăciunescu, și Igna, cine vrea, dar părerea mea este alta.”

Ion Crăciunescu: „Dacă îmi și argumentați, ar fi și mai bine”

Gigi Becali: „Hai să-ți spun acuma ceva, eu îți spun adevărul. Până acum vreo doi-trei ani, eu abia așteptam să văd ce zice Crăciunescu și era lege pentru mine. Dar îți spun sincer, de la un timp, mi se pare că parcă nu mai ești atât de lucid.”

Ion Crăciunescu: „Zău? Păi ai făcut vreun test psihologic dumneata? Sau cum? Și mie mi se pare mai de mult că nu mai ești lucid dumneata. Dar ce să fac? Tac din gură, din bun simț.”

Gigi Becali: „Stai puțin. Lucid în fazele alea.”

Ion Crăciunescu:”În fazele care te privesc pe dumneata.”

Gigi Becali: „Păi eu spun ceva și dumneata…”

Ion Crăciunescu: „Aaaa, păi știu că dumneata, la arbitraj, ești lucid, te pricepi bine. Primesc critica, nicio problemă.”

Gigi Becali: „Pot să fiu și eu subiectiv cu echipa mea și poate greșesc. Dar lasă-mă să-mi apăr echipa. Ce vrei? Să-mi fie frică de dumneata? Niciodată nu o să mai jignesc pe nimeni în viața mea”, a fost dialog încins Becali – Crăciunescu, din cadrul emisiunii Digi Sport Special, 

Reclamă
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
30
nov.
23:05
CM 2022 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul Mondial. Grupele, rezultatele, programul complet şi favoritele
30
nov.
23:00
CM 2022 | Polonia – Argentina 0-2 și Arabia Saudită – Mexic 1-2. Final dramatic în grupa C! Argentina și Polonia s-au calificat în optimi
30
nov.
22:44
FotoCM 2022 | Imagine copleşitoare! O fană a început să plângă de emoţie după al doilea gol marcat de Argentina cu Polonia
30
nov.
22:26
CM 2022 | Lionel Messi a egalat un record negativ vechi de 56 de ani, la Campionatul Mondial! Bornă horror pentru argentinian
30
nov.
21:56
CM 2022 | Wojciech Szczesny, intervenţie colosală în faţa lui Lionel Messi! A apărat al doilea penalty consecutiv la Cupa Mondială din Qatar
30
nov.
21:33
Dan Petrescu, anunţ incredibil după Hermannstadt – CFR Cluj 2-3: „Aşa nu avem cum să câştigăm campionatul!”
30
nov.
21:31
Dan Petrescu s-a convins: „Daniel Paraschiv e cel mai bun atacant român!”. Ce mare regret are antrenorul lui CFR Cluj: „Sută la sută!”
30
nov.
21:21
Andrei Burcă, discurs dur după Hermannstadt – CFR Cluj 2-3: „Parcă eram în vacanţă! Trebuie să ne dea de gândit!”
30
nov.
20:53
FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. Meci nebun la Mediaș! Campioana a ajuns la 5 victorii consecutive. Janga, eroul lui Dan Petrescu
30
nov.
20:48
VideoPuştii de la naţionala U20 a României îşi pregătesc singuri micul dejun: „Ce delicios arată” Ce mâncare preferă un puşti de la FCSB
Pe același subiect
Gigi Becali, în timpul unei vizite la mănăstire
Extra • 30 nov., 17:58
Gigi Becali nu s-a putut abține: „Am zis să mă duc puțin, să calc pe sfințenie!”. Decizia luată de milionarul român
Leo Strizu, în timpul unui meci
Liga 1 • 30 nov., 17:18
Leo Strizu, la ora adevărului după ce a fost acuzat că și-a bătut jucătorii: „Recunosc! Așa sunt eu, puțin mai agresiv!”
Leo Strizu, în timpul unei conferințe de presă
Liga 1 • 30 nov., 16:39
Leo Strizu nu se teme de reacțiile lui Mihai Pintilii, pe banca FCSB-ului: „Îi dau câte un cot!”
Știri
Hello Chef sezonul 4, 23 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Macanache
Close