Închide meniul

Mihai Stoica dă din casă! Replica genială a lui Constantin Budescu după ratarea lui Ianis Stoica

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2021, 11:31 / Actualizat: 23 noiembrie 2021, 13:26

Mihai Stoica dă din casă! Replica genială a lui Constantin Budescu după ratarea lui Ianis Stoica

Ianis Stoica, noul Inzaghi joacă la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

După meci l-am întrebat ‘Bă, ce ai făcut?’. A zis ‘Nu m-am aşteptat’. Budescu l-a întrebat şi el în vestiar ‘Cum, mă, să ratezi de acolo?’ La fel, nu m-am aşteptat. Budescu i-a zis ‘Bă, ce crezi? Nici noi nu ne-am aşteptat„, a spus Stoica, la telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, ratare uriaşă în FCSB – Botoşani 3-1

În finalul partidei cu moldovenii, când scorul era încă 2-1 pentru FCSB, Vali Gheorghe nu l-a putut învinge pe portarul oaspeţilor, Pap, iar mingea a ricoşat la Stoica, iar jucătorul vicecampioanei a trimis pe lângă poarta goală, din câţiva metri.

Din fericire pentru Stoica, în prelungiri, căpitanul Florin Tănase a marcat golul de 3-1, care a stabilit scorul final. A fost victorie pentru FCSB la revenirea lui Toni Petrea pe banca roş-albaştrilor.

Ianis Stoica, dorit de Arsenal

Gigi Becali poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Ianis Stoica e dorit de Arsenal, iar puştiul de la FCSB a fost deja analizat de jurnaliştii de la The Sun.

Britanicii au afirmat că Ianis Stoica ar fi monitorizat încă din luna septembrie şi au aminitit că Gigi Becali ar fi refuzat deja o ofertă de 1.5 milioane de lire sterline. „Poate reuşi un transfer la Arsenal, dacă va continua să joace aşa”, afirmă sursa citată.

Reclamă

Interesul lui Arsenal pentru un atacat de perspectivă, Ianis Stoica, a fost confirmat de FCSB. Arselan ar fi pe urmele românului care a marcat, la debut, când avea 14 ani. Internaţionalul de tineret joacă pentru cel mai mare club al ţării sale, FCSB, cunoscut anterior drept Steaua.

Încă din luna septembrie ar fi monitorizat progresul adolescentului de scouterii ‘tunarilor’. Chiar şi aşa, patronul lui FCSB, Gigi Becali, l-a avertizat pe Mikel Arteta că nu are de gând să îl vândă acum„, se arată în articolul de pe thesun.co.uk.

„Nu comentez ce spune The Sun. Ca să fie interes al lui Arsenal, trebuie să ca Arsenal să trimită un mail, fax, ceva… Astea ce apar, ce se scrie… Nu avem nimic, niciun fel de interes„, a spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica e cotat la 450.000 de euro

În acest sezon, fiul lui Pompiliu Stoica a avut evoluţii remarcabile. În Liga 1 tocmai a înscris cel de-al patrulea gol. În cele 12 meciuri a reuşit şi două pase decisive. Mai mult, Ianis Stoica are două goluri şi în Cupa României.

Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă a ajuns la 450.000 de euro. Mijlocaşul ofensiv a impresionat în confruntarea FCSB – FC Botoşani, scor 3-1. Intrat în minutul 59, Ianis Stoica a reuşit un gol şi o pasă decisivă pentru Florin Tănase.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și