Închide meniul

Dinamo – FC Botoşani 1-2 | Iuliu Mureşan l-a luat peste picior pe Dario Bonetti: „Covid-19 poate se depistează numai vinerea”. Nici nu vrea să audă de pretenţiile italianului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2021, 22:14

Dinamo – FC Botoşani 1-2 | Iuliu Mureşan l-a luat peste picior pe Dario Bonetti: „Covid-19 poate se depistează numai vinerea. Nici nu vrea să audă de pretenţiile italianului!

Iuliu Mureșan, replică dură pentru Dragoș Sterpu

Captură as.ro

Alb-roşiii nu au avut antrenor principal pe bancă la meciul cu moldovenii. Dario Bonetti a plecat în Italia după umilinţa cu FCSB şi a anunţat, prin intermediul avocaţilor, că a fost testat pozitiv cu Covid-19. Directorul executiv al alb-roşiilor a răbufnit şi a anunţat că îl aşteaptă la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan: „Dinamo are antrenor. Dario Bonetti trebuie să vină la club”

Avem antrenor… pentru mine nu e o problemă. Bonetti e antrenorul echipei, avem antrenori secunzi cu licenţă UEFA Pro, nu e nicio problemă. Pentru mine chiar nu e o problemă! Am primit doar un mail azi, că are Covid-19, ne-a trimis testul şi îi dorim însănătoşire grabnică. Am înţeles că e în izolare acasă. Trebuie să vină la club, eu nu m-am întâlnit cu el, deci nici el nu s-a întâlnit cu echipa de duminică de după meci.

Nu a rămas nicicum, e antrenorul echipei. Sigur, e antrenorul echipei, ar trebui să vină la muncă. Nu a venit să discutăm. Nu ştiu când a făcut testări, a făcut joi. La Covid se poate să te depistezi numai vinerea şi joi să nu fi avut când a plecat. Nu e problema mea, eu nu am nimic cu el personal. Eu vreau doar să meargă echipa mai bine la echipă„, a declarat Iuliu Mureşan după Dinamo – FC Botoşani 1-2.

Conducătorul grupării din Ştefan cel Mare anunţase, zilele trecute, că se aştepta ca Dario Bonetti să îşi dea demisia după eşecul istoric din Derby de România. Din ultimele informaţii, italianul nu vrea să plece decât dacă îşi primeşte salariul pentru un an.

Eu îi vreau pe trei ani, pe cinci ani. E problema lui asta. La fotbal aşa e făcut regulamentul. Aţi văzut şi cu ceilalţi jucători spanioli, nu ştiu cât e de corect, dar e dreptul lui să ceară ce vrea. El e plătit la zi, până pe data de 15! Trebuie să vedem dacă mai vine sau nu, dacă semnăm o reziliere, dacă va fi un proces„, a mai spus Mureşan.

Reclamă

Dinamo a marcat după 535 de minute în Liga 1

Dinamo – FC Botoşani, meciul zilei din Liga 1, s-a încheiat cu victoria moldovenilor, 2-1. „Câinii” au ajuns la şase înfrângeri consecutive în campionat.

În prima repriză, moldovenii au făcut rapid 2-0. Ongenda a deschis scorul în minutul 13, iar Kage a majorat avantajul din penalty. În minutul 84, Gabi Torje a redus din diferenţă, tot din lovitură de la 11 metri. Acesta a reuşit primul gol al dinamoviştilor după 535 etape.

În următoarea etapă de campionat, Dinamo va juca în deplasare cu Universitatea Craiova, în timp ce FC Botoşani aşteaptă vizita lui FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și