Închide meniul

Şefii lui Dinamo, sfătuiţi de o legendă a „câinilor” să îl vândă pe Deian Sorescu la FCSB: „Nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 10:05

Şefii lui Dinamo, sfătuiţi de o legendă a „câinilor să îl vândă pe Deian Sorescu la FCSB: „Nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua!

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Şefii lui Dinamo, sfătuiţi de Marius Niculae să îl vândă pe Deian Sorescu la FCSB

„Câinii” cer pe Sorescu o sumă care se apropie de un milion de euro, iar Gigi Becali pare singurul dispus să îndeplinească pretenţia financiară venită din Ştefan cel Mare. Marius Niculae (40 ani), legendă a alb-roşilor, crede că Dinamo ar trebui să îşi vândă căpitanul la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu zic că ar trebui vândut Sorescu. Oriunde, atâta timp cât este spre binele lui Dinamo. E o situație în care Dinamo nu s-a aflat niciodată. Oricum, nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua sau viceversa.

Deian nu este un jucător sută la sută crescut la Dinamo. Este un jucător care a venit din altă parte. Deian este un fotbalist foarte bun, care în ultimul timp a fost decisiv. A avut evoluții foarte bune și la echipa națională”, a declarat Marius Niculae pentru fanatik.ro.

Deian Sorescu a marcat de 5 ori în primele 7 etape și este golgheterul campionatului. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a căpitanului lui Dinamo este de 1.4 milioane de euro. Acesta joacă la gruparea alb-roşie din 2018, când a venit gratis de la ASU Poli Timișoara.

Deian Sorescu, blocat de Dinamo?! Anunţ de ultim moment al lui Iuliu Mureşan

Deian Sorescu pare că e blocat de Dinamo! Deşi câinii au mari probleme financiare nu vor să renunţe la cel mai bun fotbalist pe care îl au. După oferta de la Legia Varşovia, câinii au refuzat-o şi pe cea venită de la FCSB. Iuliu Mureşan a oferit un răspuns clar pentru echipa vicecampioană.

Reclamă

Iuliu Mureşan a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Sport că a refuzat oferta vicecampioanei. „Nu e nicio noutate cu Sorescu. Rămâne jucătorul lui Dinamo. Nu s-a materializat oferta de la FCSB. Am refuzat”, a spus Mureşan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și