Închide meniul

Dinamo a mai transferat un jucător! Anunţul făcut de Florin Răducioiu: „Era nevoie de el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2022, 22:54

Dinamo a mai transferat un jucător! Anunţul făcut de Florin Răducioiu: „Era nevoie de el!

Florin Răducioiu a anunţat un nou transfer la Dinamo

Florin Răducioiu, în timpul unui eveniment / Hepta

Florin Răducioiu a anunţat că atacantul Christian Irobiso a semnat cu Dinamo. Atacantul de 28 de ani poate debuta chiar în derby-ul cu Rapid, de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era nevoie (n.r. de Irobiso) pentru ca Azankpo are probleme medicale şi se va întoarce săptămâna viitoare la Bucureşti. Vedem care e starea lui. Aveam nevoie. Avem nevoie de jucători experimentaţi, care joacă în campionatul nostru şi ştiu bine campionatul nostru„, a spus Florin Răducioiu la telekomsport.ro.

Așadar, echipa lui Flavius Stoican va bifa cel de-al 4-lea transfer de la formația medieșeană, aflată pe marginea prăpastiei, din cauza problemelor financiare. 

Citește și:

Cine este Christian Irobiso, noul jucător de la Dinamo

Jucătorul de 28 de ani a bifat 23 de apariții pentru Gaz Metan în actualul sezon, reușind să înscrie două goluri și să ofere trei pase decisive.

Înainte să semneze cu Gaz Metan, vara trecută, Irobiso a mai evoluat pentru Paços de Ferreira, União da Madeira, Senica, Vysočina Jihlava, Farense, Cova da Piedade, Farensa și Varzim.

Reclamă

Până acum, „câinii” au realizat 16 transferuri în perioada de mercato din această iarnă: Răzvan Patriche, Desire Azankpo, Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar, Cristiano Figueiredo, Thomas Chesneau, Marius Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Baptiste Aloe, Alin Buleică, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar, Gabriel de Moura şi Christian Irobiso.

În acelaşi timp, Dinamo a renunţat la 13 jucători: Plamen Iliev, Petar Gluhakovic, Constantin Nica, Robert Moldoveanu, Mihai Neicuțescu, Marko Nunic, Cătălin Itu, Răzvan Popa, Cătălin Tîră, Michel Espinosa, Andre Pinto, Tomas Vestenicky și Deian Sorescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și