Închide meniul
NEWS ALERT

Dinamo a reuşit primul transfer din 2022! Fundaş de 35 de ani adus de la ultima clasată din Liga 1. „A semnat. M-a impresionat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2022, 19:14

Dinamo a reuşit primul transfer din 2022! Fundaş de 35 de ani adus de la ultima clasată din Liga 1. „A semnat. M-a impresionat!

Razvan Patriche este noul jucător al lui Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patriche a înscris un singur gol în această ediţie de campionat, chiar în poarta lui Dinamo. La începutul lunii decembrie semna reuşita victorie în derby-ul ultimelor clasate din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Patriche a semnat cu Dinamo

Am semnat cu el în seara aceasta şi o să-l prezentăm separat de Flavius Stoican. În meciul în care au câştigat la noi i-a mobilizat pe ei. M-a impresionat, a dat şi gol. E un om foarte dârz şi avem nevoie de aşa ceva la club„, a declarat Iuliu Mureşan la digisport.ro.

Patriche ceruse rezilierea contractului cu Academica Clinceni după ce nu mai primise salariul de şase luni. Într-o situaţie similară sunt şi De Amorim, Moulin, Vellios și Achim.

Flavius Stoican, mesaj clar pentru dinamoviști

Flavius Stoican a avut un mesaj categoric pentru dinamoviști. Antrenorul vrea să o salveze pe Dinamo de la retrogradare cu orice preț și are așteptări mari de la elevii săi.

Dinamo traversează cel mai prost sezon din istoria clubului. Trupa din Ştefan cel Mare e penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte câştigate în 21 de etape din sezonul regulat.

Reclamă

Jucătorii aleg echipele care sunt atractive din punct de vedere financiar. Când aud de liderii vestiarului… Sunt doar niște jucători, care sunt convins că nu au uitat fotbalul. Eu cred că Steliano Filip va face față presiunii fanilor. Important este să îți vezi de farfuriuța ta. Nu este ușor, dar va fi fericirea și mai mare. Eu vreau să se salveze pe teren, sportiv. Va fi dificil dacă ne vom împărți, iar jucătorii vor juca când vor ei.

Dinamo are nevoie de fotbalistul dinainte, pe care îl vedeam și eu. Îl apreciam foarte tare și sper să rămână sub comanda mea. Nu e nicio ofertă de la Craiova din ce am vorbit cu domnul președinte. Suporterii au nevoie de rezultate. Oamenii se vor întoarce asupra jucătorilor. Oamenii sunt triști, nu mai au încredere, pe bună dreptate. Sunt și fratele lor, și tatăl lor, dar și cel mai dur om”, a spus Flavius Stoican.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și