Închide meniul

”Sunt și fratele lor, dar și cel mai dur om!” Flavius Stoican, mesaj clar pentru dinamoviști: ”Va fi dificil dacă vor juca doar când vor vrea! Ne salvăm pe teren!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 ianuarie 2022, 13:52

”Sunt și fratele lor, dar și cel mai dur om!” Flavius Stoican, mesaj clar pentru dinamoviști: ”Va fi dificil dacă vor juca doar când vor vrea! Ne salvăm pe teren!”

Flavius Stoican, avertisment pentru dinamovişti

Hepta

Flavius Stoican, mesaj clar pentru dinamoviști

Dinamo traversează cel mai prost sezon din istoria clubului. Trupa din Ştefan cel Mare e penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte câştigate în 21 de etape din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican este convins că obiectivul principal nu va fi ușor de realizat, însă are încredere în elevii săi.

”Jucătorii aleg echipele care sunt atractive din punct de vedere financiar. Când aud de liderii vestiarului… Sunt doar niște jucători, care sunt convins că nu au uitat fotbalul. Eu cred că Steliano Filip va face față presiunii fanilor. Important este să îți vezi de farfuriuța ta. Nu este ușor, dar va fi fericirea și mai mare. Eu vreau să se salveze pe teren, sportiv. Va fi dificil dacă ne vom împărți, iar jucătorii vor juca când vor ei. 

Dinamo are nevoie de fotbalistul dinainte, pe care îl vedeam și eu. Îl apreciam foarte tare și sper să rămână sub comanda mea. Nu e nicio ofertă de la Craiova din ce am vorbit cu domnul președinte. Suporterii au nevoie de rezultate. Oamenii se vor întoarce asupra jucătorilor. Oamenii sunt triști, nu mai au încredere, pe bună dreptate. Sunt și fratele lor, și tatăl lor, dar și cel mai dur om”, a spus Flavius Stoican.

Citește și:

Flavius Stoican are planuri mari cu Deian Sorescu

Șefii lui Dinamo vor să obțină 1 milion de euro în schimbul lui Deian Sorescu, dar Flavius Stoican nu se gândește la transferul acestuia. Antrenorul ”câinilor” vrea să îl aducă pe fotbalist la cea mai bună formă a carierei.

Reclamă

„Trebuie umblat la moralul lui, el e fotbalist bun. Nu poți să ai căderea aia. Să cazi de la nivelul de jucător de națională la nivelul să nu-ți mai iasă nimic în câteva luni. 

E ceva ce nu a mai mers, fiindcă nu poți să dai cinci goluri în două meciuri, apoi în două-trei luni să te schimbi radical. E important și pentru Dinamo să fie echilibrat, nu doar pentru el”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și