Închide meniul

Dinamo a scăpat din nou de belele! DDB, anunţ uriaş legat de obţinerea licenţei

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2021, 9:54

Reclamă
Dinamo a scăpat din nou de belele! DDB, anunţ uriaş legat de obţinerea licenţei

Dinamo, lovitură de teatru

Hepta

“DINAMO IS BACK IN BUSINESS!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul a achitat astăzi restul de plată pentru Licenţă. Urmează un comunicat scurt și sec. Dinamo și-a îndeplinit astăzi obligațiile din cuprinsul Planului de stingerea a datoriilor către persoane relevante la 31.12.2020, așa cum rezultă din documentele transmise FRF – departamentul licențiere, în pofida zvonurilor rostogolite de cei care s-au bucurat prea devreme.

Dinamo a scăpat din nou de belele

Mult prea devreme și fără să ia în calcul faptul că Dinamo este protejat de suporterii săi. DDB este aici și DINAMO nu va muri, dimpotrivă! DINAMO VA RENAȘTE
Echipa DDB & RTZ&Partners SPRL”, se arată în postarea de Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Jucătorii își pierd încrederea în DDB

Jucătorii au intrat în grevă și refuză să mai joace din cauza restanțelor financiare. Există însă un aspect care îi doare și mai tare pe dinamoviști decât lipsa banilor. Fără bani și aproape fără jucători, Dinamo nu știe încotro se îndreaptă. Portarul Mihai Eșanu este foarte afectat de incertidunea care planează asupra clubului din Ștefan cel Mare.

”E un moment greu. E o situație de incertitudine. Nu știm ce urmează. Nu ne-a zis nimeni nimic și asta este cel mai frustrant. Sunt la toți angajații întârzieri de trei, patru, cinci luni.

Reclamă
Reclamă 4

Nu ar fi o problemă dacă ar zice cineva că peste cinci luni de exemplu luăm banii, putem să lucrăm liniștiți. Decât neplata salariilor, mai grea este incertitudinea”, a declarat Mihai Eșanu, la Digi Sport.

Recomandări

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36 19 iul.

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31 19 iul.

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor 6 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri
Citește și