Închide meniul

Dinamo a scăpat din nou de belele! DDB, anunţ uriaş legat de obţinerea licenţei

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2021, 9:54

Reclamă
Dinamo a scăpat din nou de belele! DDB, anunţ uriaş legat de obţinerea licenţei

Dinamo, lovitură de teatru

Hepta

“DINAMO IS BACK IN BUSINESS!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul a achitat astăzi restul de plată pentru Licenţă. Urmează un comunicat scurt și sec. Dinamo și-a îndeplinit astăzi obligațiile din cuprinsul Planului de stingerea a datoriilor către persoane relevante la 31.12.2020, așa cum rezultă din documentele transmise FRF – departamentul licențiere, în pofida zvonurilor rostogolite de cei care s-au bucurat prea devreme.

Dinamo a scăpat din nou de belele

Mult prea devreme și fără să ia în calcul faptul că Dinamo este protejat de suporterii săi. DDB este aici și DINAMO nu va muri, dimpotrivă! DINAMO VA RENAȘTE
Echipa DDB & RTZ&Partners SPRL”, se arată în postarea de Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Jucătorii își pierd încrederea în DDB

Jucătorii au intrat în grevă și refuză să mai joace din cauza restanțelor financiare. Există însă un aspect care îi doare și mai tare pe dinamoviști decât lipsa banilor. Fără bani și aproape fără jucători, Dinamo nu știe încotro se îndreaptă. Portarul Mihai Eșanu este foarte afectat de incertidunea care planează asupra clubului din Ștefan cel Mare.

”E un moment greu. E o situație de incertitudine. Nu știm ce urmează. Nu ne-a zis nimeni nimic și asta este cel mai frustrant. Sunt la toți angajații întârzieri de trei, patru, cinci luni.

Reclamă
Reclamă

Nu ar fi o problemă dacă ar zice cineva că peste cinci luni de exemplu luăm banii, putem să lucrăm liniștiți. Decât neplata salariilor, mai grea este incertitudinea”, a declarat Mihai Eșanu, la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59 21 oct.

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”

23:51 21 oct.

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

23:40 21 oct.

Marius Şumudică, discurs neaşteptat înaintea derby-ului cu FCSB: „Plecăm cu şansa a doua! E cea mai bună echipă!”

23:35 21 oct.

Claudiu Petrila a spus cum i-a motivat pe giuleşteni şedinţa cu Dan Şucu! Avertisment pentru colegi, înaintea derby-ului cu FCSB!

23:34 21 oct.

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

23:11 21 oct.

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată” 4 Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun” 5 VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească” 6 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite
Citește și