Închide meniul
EXCLUSIV

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua, de pe „Ghencea”! Clubul a mai cerut 2.000, dar roş-albaştrii „preferă să joace cu stadionul gol”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 aprilie 2023, 12:32

Reclamă
Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua, de pe Ghencea”! Clubul a mai cerut 2.000, dar roş-albaştrii preferă să joace cu stadionul gol”

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua, de pe „Ghencea”

Dinamo - CSA Steaua / Hepta

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua, de pe „Ghencea”. Deși „câinii” au solicitat mai multe bilete, roș-albaștrii nu le-au satisfăcut dorința. Partida CSA Steaua – Dinamo, din play-off-ul Ligii 2, va avea loc marți, de la ora 19:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, CSA Steaua ocupă locul 2 în Liga 2, cu 44 de puncte obținute. De cealaltă parte, Dinamo se află pe locul 4, cu 38 de puncte.

Dinamo a vândut cele 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua, de pe „Ghencea”

AS.ro a aflat că Dinamo a vândut toate cele 5.000 de bilete alocate pentru meciul cu CSA Steaua. Formația antrenată de Ovidiu Burcă a cerut 2.000 de bilete suplimentare, însă oficailii echipei gazdă au transmis faptul că „preferă să joace cu stadionul gol”, decât să le ofere mai multe bilete „câinilor”.

Conform regulamentului, suporterii oaspeți pot ocupa minim 5 la sută din capacitatea stadionului.

În meciul tur dintre cele două echipe, CSA Steaua s-a impus cu scorul de 2-1.

Reclamă

Ovidiu Burcă a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, consideră că atât FCSB, cât și CSA Steaua, au la origine echipa înființată în 1947.

„Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție. Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi.

Nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Oprița a pus o condiție pentru a rămâne la CSA Steaua

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a anunțat că se gândește să părăsească formația din „Ghencea”, dacă nu va reuși să rezolve problema cu dreptul de promovare în Liga 1.

„Nu știu de ce nu vine mai multă lume la meciuri. Am mai spus-o, sunt supărat din cauza asta. Pretențiile sunt mari, încercăm să facem tot ce ține de noi.

Nu știu dacă poate conducerea să facă mai mult decât a făcut până acum. Mai discut cu domnul comandant, știu că a făcut toate demersurile (n.r. pentru ca Steaua să obțină dreptul de promovare în Liga 1).

Dar și în Liga a 2-a ar putea să vină suporterii, mai ales că era locul 1 cu locul 2 și era stadionul gol. Poate că sunt suporteri care vor mai mult, vor în SuperLiga.

Mai am încă un an de contract, din vară. E o situație dificilă, și eu vreau mai mult! O să discutăm din vară, sperăm și așteptăm să se rezolve ceva.

E destul de greu să mai continuăm în sezonul următor (n.r. dacă echipa nu are drept de promovare), nu doar eu, ci și jucătorii. La începutul sezonului, ne-au spus că se va rezolva cu promovarea, așa a fost discuția atunci”, a spus Daniel Oprița, la finalul partidei CSA Steaua – Poli Iași, 2-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și