Închide meniul

Dinamo – Academica Clinceni 3-1 | „Nu sunt o prioritate pentru conducătorii clubului”. Deian Sorescu se grăbeşte să plece din „haită”. Golgheterul României s-a revoltat: „Mă număr printre cei care nu şi-au primit banii!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 23:51

Dinamo – Academica Clinceni 3-1 | „Nu sunt o prioritate pentru conducătorii clubului. Deian Sorescu se grăbeşte să plece din „haită. Golgheterul României s-a revoltat: „Mă număr printre cei care nu şi-au primit banii!

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Deian Sorescu, cu gândul la transferul în afară! Căpitanul „câinilor” s-a revoltat după ce nu a fost plătit

Deian Sorescu speră să plece în afară şi să o ajute pe Dinamo, care are grave probleme financiare, cu o sumă importantă. Căpitanul „câinilor” s-a declarat revoltat după ce nu şi-a încasat restanţele salariale nici până în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Meritul este al băieţilor. Împreună am reuşit să luăm cele 3 puncte. Nu trebuie să ne gândim la play-off. Pentru noi, cel mai important e menţinerea în prima ligă. Mă bucur să arătăm că fotbalul se joacă pe teren. Este frumos când câştigi. La finalul meciului mi s-a făcut milă, a intrat un copil pe teren şi i-am oferit tricoul. Mă bucur că au venit atâţia fani.

Sunt doar discuţii şi promisiuni. Unii jucători şi-au primit restanţele salariale. Mă număr printre cei care nu şi-au primit banii, nu sunt o prioritate. Mă bucur să ajut cu o sumă destul de mare (n.r. în cazul unui eventual transfer). În fotbal, orice jucător e de înlocuit”, a declarat Deian Sorescu după meci.

Sorescu a avut şi o reacţie incredibilă imediat după ce a reuşit „dubla” cu Academica Clinceni. A dezvăluit că nu a fost căutat de nimeni din conducere pentru a se aşeza la masa negocierilor.

Chiar dacă sunt dorit sau nu, o să îmi fac treaba cât pot eu mai bine. Mă doare, dar nu doar pe mine. Mă doare pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect, normal. Acum nu știu, e decizia celor din conducere. Nu am vorbit cu nimeni de ceva timp„, a mai spus golgheterul Ligii 1.

Reclamă

Dinamo – Academica Clinceni 3-1 | Echipa lui Bonetti a reuşit din nou „remontada”! Sorescu, „dublă” de senzaţie

Dinamo a obţinut a doua victorie în noul sezon de Liga 1. La fel ca în partida cu FC Voluntari, „câinii” au întors rezultatul după ce au fost conduşi.

Academica Clinceni a fost prima care a lovit în Ștefan cel Mare. Ilfovenii au deschis scorul grație inspirației tânărului Marius Cioiu, care a pătruns în colțul din stânga al careului lui Eșanu și a șutat cu interiorul piciorului stâng. Mingea a luat o traiectorie perfectă și s-a oprit aproape de vinclul porții dinamoviste.

Avantajul Clinceniului a durat doar 8 minute. Deian Sorescu, „perla” lui Dinamo, a luat o fază pe cont propriu și i-a dat replica lui Cioiu. Sorescu a pornit din propria jumătate de teren, a depășit doi adversari, și a șutat violent de la 25 de metri. Mingea s-a oprit în plasa laterală, fără speranțe pentru portarul oaspeților. A fost al patrulea gol reuşit de căpitanul dinamoviştilor.

Reclamă 4 / 0/3

Andreas Mihaiu a dus scorul la 2-1. Ricardo Grigore i-a centrat perfect, iar acesta a făcut preluarea în careu şi a şutat puternic cu dreptul. La fel ca la golul lui Sorescu, tânărul Păun nu a avut nicio şansă. Scorul final a fost stabilit de acelaşi Sorescu, care a marcat din pasa lui Ahmed Bani, şi a reuşit „dubla”.

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte, şi este peste rivala FCSB, care are doar 5 puncte. De partea cealaltă, Academica Clinceni rămâne pe ultimul loc în Liga 1, fără niciun punct după 3 etape.

Recomandări
  • Dinamo – Academica Clinceni 3-1
  • Deian Sorescu, cu gândul la transfer

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și