Închide meniul

Dinamo – Academica Clinceni 3-1 | Echipa lui Bonetti a reuşit din nou „remontada”! Sorescu, „dublă” de senzaţie. „Câinii” sunt peste rivalii de la FCSB în clasament

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 august 2021, 23:30

Dinamo – Academica Clinceni 3-1 | Echipa lui Bonetti a reuşit din nou „remontada! Sorescu, „dublă de senzaţie. „Câinii sunt peste rivalii de la FCSB în clasament

Deian Sorescu

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Academica Clinceni a fost prima care a lovit în Ștefan cel Mare. Ilfovenii au deschis scorul grație inspirației tânărului Marius Cioiu, care a pătruns în colțul din stânga al careului lui Eșanu și a șutat cu interiorul piciorului stâng. Mingea a luat o traiectorie perfectă și s-a oprit aproape de vinclul porții dinamoviste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avantajul Clinceniului a durat doar 8 minute. Deian Sorescu, „perla” lui Dinamo, a luat o fază pe cont propriu și i-a dat replica lui Cioiu. Sorescu a pornit din propria jumătate de teren, a depășit doi adversari, și a șutat violent de la 25 de metri. Mingea s-a oprit în plasa laterală, fără speranțe pentru portarul oaspeților. A fost al patrulea gol reuşit de căpitanul dinamoviştilor.

Andreas Mihaiu a dus scorul la 2-1. Ricardo Grigore i-a centrat perfect, iar acesta a făcut preluarea în careu şi a şutat puternic cu dreptul. La fel ca la golul lui Sorescu, tânărul Păun nu a avut nicio şansă. Scorul final a fost stabilit de acelaşi Sorescu, care a marcat din pasa lui Ahmed Bani, şi a reuşit „dubla”.

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte, şi este peste rivala FCSB, care are doar 5 puncte. De partea cealaltă, Academica Clinceni rămâne pe ultimul loc în Liga 1, fără niciun punct după 3 etape.

Dinamo – Academica Clinceni | 3-1

Min. 90+5: GOOOL Dinamo! Deian Sorescu a dus scorul la 3-1 şi a reuşit „dubla”. Este al cincilea gol reuşit de căpitanul „câinilor”.

Reclamă

Min. 71: GOOOL Dinamo! Andreas Mihaiu a adus echipa lui Bonetti în avantaj. Ricardo Grigore a centrat perfect, Mihaiu a făcut preluarea în careu şi a trimis un şut puternic la care Păun n-a avut nicio şansă.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+5: Pauză în Ştefan cel Mare, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+4: GOOOL Dinamo! Deian Sorescu a restabilit egalitatea cu o execuţie fabuloasă. După o cursă spectaculoasă, căpitanul „câinilor” a trimis o „torpilă” la care Păun n-a avut nicio şansă.

Min. 37: GOOOL Academica Clinceni! Marius Cioiu a deschis scorul cu o execuţie superbă. Mijlocaşul de 21 de ani a trimis un şut din interiorul careului direct în vinclu.

Min. 26: Ce ocazie! Steliano Filip a trimis o „torpilă” din afara careului, însă mingea a trecut peste poartă.

Min. 23: Ocazie uriaşă Dinamo! Ahmed Bani a pătruns în careu, însă a ratat incredibil din câţiva metri.

Min. 14: Ocazie Dinamo! Răuţă a tras un şut puternic de la distanţă, însă Păun nu a avut emoţii.

Min. 1: A început meciul!

  • Dinamo: Eșanu – Sorescu, Giafer, Grigore, Radu – Crețu, Răuță, Filip – Bani, Moldoveanu, Mihaiu
  • Academica Clinceni: Păun – Achim, Bilali, Gardoș, Holzmann – Cascini, Ventura – Cioiu, Vanzo, Kazlauskas – Vellios

Reclamă

Dinamo – Academica Clinceni va avea loc în Ștefan cel Mare și va fi arbitrat de Sebastian Colțescu. „Câinii” speră la a doua victorie consecutivă pe teren propriu, după 3-2 cu FC Voluntari în runda inaugurală.

Clinceni a fost „călăul” lui Dinamo în stagiunea precedentă. Ilfovenii le-au luat dinamoviștilor patru puncte din șase în sezonul regulat. Astfel, Clinceni a mers în play-off, iar Dinamo în play-out.

Echipa lui Ilie Poenaru s-a impus cu 3-1 la ultima vizită în Ștefan cel Mare. A fost atunci 3-0 pentru ilfoveni după doar 17 minute, unul din goluri fiind marcat direct din corner.

Ultima victorie a „câinilor” împotriva ilfovenilor datează din iulie 2020, 3-1 în deplasare, în play-out din stagiunea 2019-2020.

Dinamo îl poate pierde pe Paul Anton. Şi Steliano Filip ar putea pleca

Dinamo a pierdut cu 1-0 contra lui FC U Craiova în runda precedentă şi îl poate pierde pe Paul Anton care este dorit de Universitatea Craiova. Steliano Filip a ameninţat şi el cu plecarea.

Steliano Filip a criticat situaţia de la Dinamo şi a ameninţat că ar putea pleca, după primul eşec suferit de „câini” în acest sezon. Anton este deja cu un pas la rivala lui FC U Craiova, Universitatea. În schimbul mijlocaşului, Mihai Rotaru ar urma să plătească 100.00 de euro.

„Este foarte greu când se vorbeşte despre alte plecări. Din ce ştiu eu, Paul nu a jucat astăzi pentru că are o accidentare. E normal să aibă oferte. (…) Nu mă gândesc la plecare, dar nici nu pot continua aşa. Am avut o înţelegere şi nu s-a făcut nimic. Nu prea sunt cu mine cei de sus. Nu vreau să vorbesc mai mult, pentru că sunt supărat”, a transmis Steliano Filip la Digi Sport

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și