Închide meniul

Dinamo, aproape de colaps! „Câinii” pot pierde 9 puncte în clasament. Cum s-a ajuns aici

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2021, 17:13

Dinamo, aproape de colaps! „Câinii pot pierde 9 puncte în clasament. Cum s-a ajuns aici

FC Argeș - Dinamo 2-1

Hepta

Dinamo merge din rău în mai rău. Datoriile clubului ar putea aduce o depunctare de până la 9 puncte a echipei lui Mircea Rednic, potrivit gsp.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, depunctată cu 9 puncte

Cluburile cu licență pentru Liga 1 sunt monitorizate pentru a stabili dacă încă mai îndeplinesc criteriile necesare pentru păstrarea licenței. Criteriile respective țin de situația economică a clubului, cât și de infrastructură.

O astfel de monitorizare ar urma să aibă loc pe 30 noiembrie, iar Dinamo are motive serioase de panică. „Câinii” au deja datorii către alte cluburi, către angajați și către ANAF. Astfel, echipa lui Mircea Rednic va pierde câte trei puncte pentru fiecare categorie menționată anterior.

În total, Dinamo poate pierde până la 9 puncte. În prezent, formația din Ștefan cel Mare are doar 7 puncte în clasament, cu un bilanț aproape dezastruos: două victorii, un egal și opt înfrângeri. Dacă depunctarea lui Dinamo ar fi aplicată acum, „câinii” ar cădea pe ultima poziție în Liga 1, cu -2 puncte.

O soluție ca echipa lui Mircea Rednic să scape de depunctare ar fi să amâne plățile, dar Dinamo a intrat deja în criză de timp, astfel că șansele de reușită sunt aproape imposibile.

Reclamă

Dinamo ar avea probleme și în vestiar

Nici n-a venit bine la Dinamo, iar Mircea Rednic are deja parte de primul scandal. „Puriul” și-a pus vestiarul în cap după meciul cu UTA din campionat, scor 2-2. La debutul lui Mircea Rednic, Dinamo a condus-o cu 2-0 pe UTA, dar „câinii” s-au văzut egalați pe final, ratând șansa primei victorii după 7 înfrângeri la rând.

Rednic a fost un car de nervi la finalul meciului din Ștefan cel Mare și și-a criticat public jucătorii, în termeni duri. Se pare că declarațiile „Puriului” i-au deranjat pe „greii” din vestiarul lui Dinamo, scrie prosport.ro. Un jucător al „câinilor”, sub protecția anonimatului, a dezvăluit cât de tensionată este atmosfera în Ștefan cel Mare.

”Am fost cu toții foarte fericiți când am auzit că vine nea Mircea. Ne-am gândit că va ordona lucrurile aici și ne vom reveni. Din păcate, ce a spus după meci a căzut ca o bombă în vestiar. Jucătorii experimentați din lot s-au enervat foarte tare și chiar au avut o întâlnire în care au discutat despre atitudinea lui nea Mircea și dacă îl vor susține sau nu în perioada următoare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e normal cum s-a comportat cu noi, iar atmosfera nu e bună. A greșit-o! Să vedem cum o repară. Până la urmă nici el nu vine după zece trofee consecutive câștigate și are și el nevoie de noi și de Dinamo pentru a a fi din nou un nume important în antrenorat”, a spus unul dintre fotbaliștii lui Dinamo, potrivit sursei citate.

 

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și