Închide meniul

Scandal monstru la Dinamo! Mircea Rednic și-a pus jucătorii în cap. „Nu e normal cum s-a comportat cu noi! A greșit-o!” „Puriul” a dat milităria jos din pod

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 octombrie 2021, 19:14

Scandal monstru la Dinamo! Mircea Rednic și-a pus jucătorii în cap. „Nu e normal cum s-a comportat cu noi! A greșit-o! „Puriul a dat milităria jos din pod

Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

La debutul lui Mircea Rednic, Dinamo a condus-o cu 2-0 pe UTA, dar „câinii” s-au văzut egalați pe final, ratând șansa primei victorii după 7 înfrângeri la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic a fost un car de nervi la finalul meciului din Ștefan cel Mare și și-a criticat public jucătorii, în termeni duri.

Mircea Rednic și-a pus în cap jucătorii lui Dinamo

Se pare că declarațiile „Puriului” i-au deranjat pe „greii” din vestiarul lui Dinamo, scrie prosport.ro. Un jucător al „câinilor”, sub protecția anonimatului, a dezvăluit cât de tensionată este atmosfera în Ștefan cel Mare.

”Am fost cu toții foarte fericiți când am auzit că vine nea Mircea. Ne-am gândit că va ordona lucrurile aici și ne vom reveni. Din păcate, ce a spus după meci a căzut ca o bombă în vestiar. Jucătorii experimentați din lot s-au enervat foarte tare și chiar au avut o întâlnire în care au discutat despre atitudinea lui nea Mircea și dacă îl vor susține sau nu în perioada următoare.

Nu e normal cum s-a comportat cu noi, iar atmosfera nu e bună. A greșit-o! Să vedem cum o repară. Până la urmă nici el nu vine după zece trofee consecutive câștigate și are și el nevoie de noi și de Dinamo pentru a a fi din nou un nume important în antrenorat”, a spus unul dintre fotbaliștii lui Dinamo, potrivit sursei citate.

Reclamă

Mircea Rednic, măsuri dure la Dinamo

Rednic a instaurat o adevărată dictatură la Dinamo. Imediat după meciul cu UTA, „Puriul” ar fi anunțat că jucătorii nu vor avea decât o singură zi liberă.

În plus, antrenorul și-a pus fotbaliștii să efectueze câte două ședințe de pregătire pe zi, în loc de una. Asta înseamnă că, în loc să plece acasă după antrenamentul de dimineață, „câinii” rămân câteva ore la Săftică, după care ies din nou la pregătire, pe seară.

„Puriul” ar fi schimbat și meniul jucătorilor. Fotbaliștii lui Dinamo nu mai au voie să-și comande mâncare din afara bazei de la Săftica sau să-și aducă preferințele de acasă. Cine nu se supune va fi asprua amendat.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic: „Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu vor avea o șansă mai mare”

„La experiența lui, Filip nu trebuia să se precipite. Robert Moldoveanu e un jucător tânăr, dar e cam de mult timp jucător tânăr de perspectivă. A stat în lateral și i-a fugit piciorul când a vrut să dea. Ne-am precipitat și cu mult noroc au reușit să ne egaleze. Dar ce goluri au fost, cum au fost primite? Săracul portar a respins de două ori, ai mei toți stăteau și se uitau. Au fost pe greșeli, poate ne-am relaxat la 2-0 și clar în momentul de față nu avem bancă.

Ne-am relaxat la 2-0 și clar în momentul de față nu avem bancă. Cei care au intrat nu se ridică la nivelul celor de pe teren, Torje, Mirko. Ei trebuie să înțeleagă, pentru că șansă mai mare decât cea pe care au avut-o cei care sunt aici de mai mulți ani nu o să mai aibă. Sunt băieți buni, dar poate au niște limite. Pe Crețu l-am scos pentru că a greșit la gol. Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu vor avea o șansă mai mare. Nu e vorbă că eu nu mai am răbdare, ci Dinamo și fanii nu mai au răbdare”, au fost declarațiile lui Rednic, după Dinamo – UTA 2-2.

Dinamo a rămas pe penultimul loc în Liga 1, cu 7 puncte după 11 etape, având cea mai fragilă apărare și cel mai slab atac. Până la remiza scoasă de Rednic cu UTA, „câinii” au suferit adevărate umilințe, 0-6 cu FCSB și 0-5 cu Universitatea Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și