Închide meniul

„Dinamo are un antrenor manelist!” Florin Prunea îl distruge pe Flavius Stoican! Acuzaţii incredibile: „Este o ruşine pentru istoria acestui club! În ziua înmormântării naşului său, cânta manele la un microfon!”

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 17:49

Reclamă
„Dinamo are un antrenor manelist! Florin Prunea îl distruge pe Flavius Stoican! Acuzaţii incredibile: „Este o ruşine pentru istoria acestui club! În ziua înmormântării naşului său, cânta manele la un microfon!

Florin Prunea, reacție categorică după România U21 - Ucraina U21 0-1

Florin Prunea, pe stadion / Hepta

Florin Prunea îl distruge pe Flavius Stoican, despre care spune că este un antrenor manelist. Prunea merge mai departe şi face acuzaţii uluitoare. Acesta spune că Stoican nu a fost la înmormântarea naşului său, regretatul Ilie Balaci, iar în ziua respectivă ar fi petrecut pe ritmuri de manele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, atac incredibil la adresa lui Flavius Stoican

Dinamo are un antrenor manelist, Stoican nu are ce căuta acolo. Este o rușine pentru istoria acestui club să aibă un antrenor ca Stoican, la ce antrenori am cunoscut acolo. Când am văzut, înainte de meciul cu Botoșani, că a zis că n-au nimic de pierdut, m-am gândit că el n-are nimic de pierdut, că n-are nimic în comun cu cultura acestui club. Dar suporterii dinamoviști au de pierdut! Am rămas siderat!

Să vă mai spun o istorisire cu Stoican. Când a venit antrenor la Iași, Iașul l-a dat afară pe Neagoe, care a câștigat play-out-ul cu 15 meciuri fără înfrângere. El era în oraș de 3 zile, dar nu l-a sunat pe Neagoe să-i spună că vor să-l pună în locul lui. Asta ca să vedeți caracterul lui.

Știți cine e nașul lui Stoican? Ilie Balaci! În ziua înmormântării lui Ilie Balaci, el n-a fost la înmormântare. Seara cânta manele la un microfon, la Iași! În ziua înmormântării nașului său”, a spus Florin Prunea pentru Național FM, citat de sport.ro.

Flavius Stoican: „Dinamo va fi o echipă mai bună!”

Cu toate că fanii cotizanți din DDB îl vor plecat, Flavius Stoican e încrezător că Dinamo va fi o echipă bună cu el pe bancă.

Reclamă
Reclamă

„Nu trebuie să cedăm. Jucătorii trebuie să ridice capul din pământ. Poate o să se întoarcă norocul și spre noi, că parcă am avut prea multe ghinioane. E destul de delicat, dar nu trebuie să ne afecteze încrederea. O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, care o să demonstreze. Important e ca jucătorii să nu-și piardă încrederea.

Orice este posibil (n.r. – Dinamo să retrogradeze), dar facem tot ce ne stă în putință. Se înjumătățesc punctele, important e să acumulăm și până la play-out. Vreau să nu mai facem cadouri. Nu este ușor, îți trebuie un anumit timp, dar timpul nu este aliatul nostru. Nu vreau să caut acest alibi”, a spus Flavius Stoican, după meciul FC Botoșani – Dinamo 4-0.

Dinamo rămâne penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte. „Câinii” au ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat. Șansele de salvare de la retrogradare sunt tot mai mici pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Ionel Dănciulescu: Perspectiva este groaznică, nici nu vreau să mă gândesc

Ionel Dănciulescu susține că doar o minune o mai poate salva pe Dinamo de la retrogradare. ”Câinii roșii” sunt la 11 puncte de locul de barajul de salvare, cu șase etape rămase de disputat.

Acum sunt 11 puncte, dar este posibil ca până la play-out să fie și mai mare diferența, având în vedere ce program are Dinamo. Astăzi n-am văzut nici atitudine, jucătorii erau fără vlagă, blazați. Perspectiva este groaznică, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă nu se întâmplă vreo minune, e greu ca Dinamo să rămână în Liga 1.

Eu în general sunt un tip optimist…. Dinamo nu joacă bine, nu adune puncte și campionatul se va termina. Nu e timp! Mai sunt șase etape, plus nouă meciuri în play-out, echipa poate fi salvată, dar nu așa! Botoșani este o echipă bună, are jucători cu calitate”, a spus Danciu, citat de digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și