Închide meniul

Dinamo – Astra 1-0 (4-5 d.l.d) | Giurgiuvenii au prins aripi după ce s-au calificat în finala Cupei României! Valerică Găman: "Bineînţeles că putem învinge Craiova!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2021, 20:16 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:40

Dinamo – Astra 1-0 (4-5 d.l.d) | Giurgiuvenii au prins aripi după ce s-au calificat în finala Cupei României! Valerică Găman: "Bineînţeles că putem învinge Craiova!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo - Astra 1-0 (4-5 d.l.d) | Giurgiuvenii au prins aripi după ce s-au calificat în finala Cupei României

Valerică Găman şi-a felicitat colegii pentru calificarea în marea finală. Fundaşul este convins că Astra o poate învinge pe Universitatea Craiova în ultimul act al competiţiei. Oltenii au câştigat cu 3-0 partida tur cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Returul se joacă mâine seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E o fericire pentru noi. Suntem fericiţi. Îmi felicit colegii. Orice finală e frumoasă, e o experienţă în plus. Înseamnă o şansă la trofeu. Bineînţeles că putem învinge Craiova, de ce nu?

Presiunea va fi pe ei. Calificarea a fost şi meritul lui Eugen Neagoe pentru că a fost în tur. Din păcate, a plătit el. Trebuie să se tragă linie. Oamenii deştepţi învaţă din greşeli", a spus Valerică Găman la finalul meciului.

Mihai Popa: "Ştiam unde vor trage!"

Tânărul Mihai Popa a apărat poarta giurgiuvenilor la loteria penalty-urilor. Goalkeeper-ul de 20 de ani a fost în culmea fericirii după calificarea în finală.

"Ştiam unde vor trage. Nu mi-a spus nimic Dani, are mare încredere în mine. A fost un sezon foarte greu, luptăm pentru salvarea de la retrogradare. Ruşinea o spălăm în campionat. Trebuie să câştigăm acolo", a declarat Popa.

Reclamă

Dinamo – Astra 1-0 (4-5 d.l.d) | Meci dramatic! "Câinii" au marcat în minutul 89, dar giurgiuvenii s-au calificat la lovituri de departajare! 

Astra Giurgiu este prima finalistă a Cupei României din 2021. Giurgiuvenii s-au calificat în ultimul act al competiţiei după ce au trecut de Dinamo, scor 5-4 după loviturile de departajare de la 11 metri.

Meciul din Ştefan cel Mare a fost unul dramatic. Dinamoviştii au marcat golul care i-a trimis în prelungiri în minutul 89, prin Andrei Radu. În cele 30 de minute de prelungiri nu s-a mai marcat, astfel că finalista a fost decisă după loteria penalty-urilor. Câştig de cauză au avut giurgiuvenii. Nepomuceno şi Mihaiu au ratat pentru formaţia lui Dusan Uhrin, iar oaspeţii au câştigat cu 5-4.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și