Închide meniul

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Deian Sorescu a vorbit despre conflictul cu Mircea Rednic: ”M-am simțit foarte abătut!” Ce spune despre dezastrul din Ștefan cel Mare

Dragoș Vasile Publicat: 7 noiembrie 2021, 20:57

Reclamă
Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Deian Sorescu a vorbit despre conflictul cu Mircea Rednic: ”M-am simțit foarte abătut!” Ce spune despre dezastrul din Ștefan cel Mare

Deian Sorescu a vorbit despre conflictul cu Mircea Rednic

Profimedia

Deian Sorescu a vorbit despre conflictul cu Mircea Rednic

Deian Sorescu a fost în centrul atenției după ce a intrat în conflict cu Mircea Rednic. La aproape o săptămână după ce a fost exclus și reprimit în lot, fotbalistul a rupt tăcerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am terminat turul negativ. Nu avem ce face, nu avem timp să ne plângem. În trecut erau trei echipe. Trebuie să vedem prezentul. Trebuie să muncim mult mai mult.

Greu, greu. M-am simțit foarte abătut, dar m-am obișnuit. Nu am avut nicio zi liberă. Mereu este presiune, dar trebuie să fim puternici și să trecem peste.

E important să sperăm și să ne facem treaba pe teren. Am avut jocuri bune, dar am pierdut pe final. Cu siguranță cred în șansa băieților. O să le țin pumnii”, a spus Deian Sorescu după Dinamo – CFR Cluj 0-3.

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | ”Câinii” au suferit o nouă umilință și au încheiat turul cu numai 8 puncte în clasament

Dinamo – CFR Cluj, meci contând pentru etapa cu numărul 15 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria clară a oaspeților, scor 3-0. Au marcat Omrani ’14, Debeljuh ’17 şi Deac ’80.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Dinamo încheie turul de sezon regulat cu numai 8 puncte acumulate. De partea cealaltă, campioana României s-a distanțat în fruntea clasamentului la 9 puncte de rivala FCSB și la 11 de Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și