Închide meniul

Dinamo – Chindia 1-0 | „Regret că nu i-am exclus mai devreme!” Matei şi Filip, OUT de la echipă. Mircea Rednic i-a făcut praf! Avertisment pentru Sorescu: „Am obosit să mă rog de el să joace!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 23:16

Dinamo – Chindia 1-0 | „Regret că nu i-am exclus mai devreme! Matei şi Filip, OUT de la echipă. Mircea Rednic i-a făcut praf! Avertisment pentru Sorescu: „Am obosit să mă rog de el să joace!

Mircea Rednic mai are de încasat bani după ce a fost demis de la Dinamo

Profimedia

Mircea Rednic a făcut primele victime la Dinamo. Cosmin Matei şi Steliano Filip vor pleca de la echipă. Nici Deian Sorescu nu are o situaţie bună, mai ales că Mircea Rednic l-a avertizat că trebuie să îşi schimbe atitudinea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a anunţat două plecări de la Dinamo

Regret că nu i-am exclus mai devreme pe Filip și Matei, dar nu doar pe ei, mai sunt. Îmi spuneau că n-au nimic cu mine, dar prestațiile lor nu m-au convins. Nu mai au nicio șansă. Matei își va rezilia mâine contractul, Filip a cerut să-și primească salariul până în vară. Din momentul ăsta vreau să pierd pe mâna mea, dacă pierd.

Mi-aş dori să revină Deian Sorescu, dar deja am obosit. Cât să mă rog să joace? I-am dat şi alternativa. Dacă nu pleacă, ce face. Vii, dar dacă laşi loc de bună ziua ai loc la Dinamo, dacă nu, suporterii nu te uită.

Nu a încercat mai mult Sorescu. Poate mai mult, o să am o discuţie cu el să vedem ce are de gând. Prefer să bag un puşti care aleargă decât un jucător care se gândeşte la plecare sau nu mai are chef. „, a spus Mircea Rednic, după Dinamo – Chindia 1-0.

Citește și:

Dinamo – Chindia 1-0 | Mircea Rednic, mulţumit de prima victorie după 4 luni

Mircea Rednic s-a arătat mulţumit de victoria obţinută de echipa sa. Rednic a vorbit şi depsre faza la care Chindia a primit un penalty.

Reclamă

Eu cred că e o victorie meritată, muncită. Cu puţin noroc, cu un penalty ratat, care a fosta. Prima dată nu am văzut. Sunt fericit şi vreau să îmi felicit jucătorii pentru că am avut o săptămână foarte grea. Trebuie să avem continuitate, situaţia era delicată în momentul în care am venit aici. Mă bucur că am riscat cu Carp la meciul acesta, am vrut să risc şi cu Tomas şi Nunic.  

I-am dat dreptate lui Iliev, dar când am văzut decizia, a fost corect. V-am zis să aveţi răbdare că nu s-a încheiat. Rezultatul de la Craiova ne avantajează. Dacă FC U câştiga se distanţa. Nu avem cum să fim relaxaţi. Nu a fost un joc extraordinar”, a mai spus Rednic.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și