Închide meniul

Dinamo – Chindia 1-0 | Plamen Iliev, după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Răzvan Matiș. „Nu am știut cine a făcut penalty!” Cum a reacționat după izbucnirea la adresa lui Ovidiu Hațegan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2021, 22:59

Dinamo – Chindia 1-0 | Plamen Iliev, după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Răzvan Matiș. „Nu am știut cine a făcut penalty! Cum a reacționat după izbucnirea la adresa lui Ovidiu Hațegan

Plamen Iliev, după ce l-a lovit cu cotul, în figură, pe Răzvan Matiș

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Iniţial, ambulanţa a intrat pe teren, însă Matiş a putut ieşi pe propriile picioare de pe teren. Mai mult, Matiş a revenit pe gazon şi a ratat o ocazie uriaşă de a egala, chiar în prleungirile partidei. Ovidiu Haţegan a acordat penalty pentru Chindia, după ce asistentul i-a atras atenţia, însă Daniel Popa a ratat de la punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plamen Iliev, după ce l-a trimis în ambulanță pe Răzvan Matiș

Iliev a fost un car de nervi la penalty-ul primit de Chindia și a sărit la gâtul lui Ovidiu Hațegan să-i ceară explicații.

„Suntem bucuroși că am câștigat, era foarte greu pentru noi. Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte. Am întrebat cine a făcut penalty, că nu știam, dar nu contează, bine că au ratat. Nu știu exact dacă a fost penalty, nu m-am uitat la fază, bine că a trecut. Nu contează ce i-am spus lui Hațegan. Sunt nervi mulți în timpul meciului. E și greu când nu câștigi atâtea meciuri la rând”, a spus Plamen Iliev, după Dinamo – Chindia 1-0.

Citește și:

Dinamo – Chindia 1-0

Dinamo a câștigat cu noroc meciul cu Chindia Târgoviște. Oaspeții au avut câteva șanse importante în prima repriză, dar, în partea a doua, elevii lui Emil Săndoi au ratat ocazii uriașe.

Daniel Popa i-a furat mingea portughezului Pinto, care a vrut să paseze și s-a încurcat singur, dar, față în față cu Iliev, Popa a șutat în bară. Câteva minute mai târziu, Dinamo a marcat prin Cătălin Carp, după o minge ajunsă cu noroc la el, în interiorul careului. A fost una dintre puținele faze pe care echipa lui Rednic le-a avut la poarta Chindiei.

Reclamă

În minutul 79, Iliev l-a lovit cu cotul direct în față pe Răzvan Matiș, care, sângerând, a fost trimis cu ambulanța direct la spital. Hațegan a acordat penalty, dar Daniel Popa a șutat în bară. Până la finalul meciului, Dinamo s-a apărat în disperare și, cu mult noroc, a reușit să nu primească gol.

S-a terminat 1-0 pentru echipa lui Mircea Rednic, care a bifat astfel prima victorie în Liga 1 după patru luni. În acest interval, „câinii” au adunat 15 meciuri consecutive fără succes. Dinamo a urcat pe locul 15 în Liga 1, în timp ce Chindia a rămas pe poziția a 11-a.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și