Închide meniul

Dinamo – FC Argeş 0-2. „Dodel” Tănase le plânge de milă „câinilor” după ce i-a distrus cu o „dublă”: „Nu ştiu ce se întâmplă aici!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 20:25

Dinamo – FC Argeş 0-2. „Dodel Tănase le plânge de milă „câinilor după ce i-a distrus cu o „dublă: „Nu ştiu ce se întâmplă aici!

Cristi Tănase

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

„Dodel” Tănase le plânge de milă „câinilor” după Dinamo – FC Argeş 0-2

„Nu mai îmi aduc aminte. Mă bucur mult. Ştiam că vom întâlni copii arăţăgoşi. S-a terminat cum ne-am dorit, cu o victorie. Eu o iau de la meci de la meci şi să câştigăm în continuare. Ne aşteaptă o perioadă foarte grea. Sperăm să câştigăm şi acasă, să avem multe meciuri cu victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are mulţi copii, înainte aveau jucători valoroşi. Nu ştiu ce se întâmplă aici.Nicolae Dobrin a fost un fotbalist mare, poate cel mai mare din România”, a declarat Cristi Tănase la Digi Sport.

Dinamo – FC Argeş 0-2. „Câinii”, o nouă umilinţă în Liga 1! Au ajuns la a patra înfrângere consecutivă

Dinamo a pierdut şi cu FC Argeş, scor 0-2, şi a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în Liga 1.

În Ştefan cel Mare, dinamoviştii sperau să oprească seria de coşmar din ultima perioadă. Acest lucru nu s-a întâmplat şi au ajuns la a patra înfrângere la rând. În prima repriză, Cristi Tănase a reuşit un gol fabulos, cu un şut de senzaţie de la marginea careului.

În a doua repriză, fostul jucător al FCSB a marcat din nou. De data aceasta cu un şut puternic la care Eşanu n-a avut nicio replică.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FC Argeş a urcat pe locul 11 în Liga 1, cu 7 puncte în 7 etape, în timp ce Dinamo a coborât pe locul 13 şi rămâne cu 6 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și