Închide meniul

Dinamo – FC Botoşani 1-2 | Gabi Torje şi-a ieşit din minţi: „Dinamo este o emblemă! Botoșaniul are doar unii din arte marțiale și luptători pe la Olimpiadă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 septembrie 2021, 22:11

Dinamo – FC Botoşani 1-2 | Gabi Torje şi-a ieşit din minţi: „Dinamo este o emblemă! Botoșaniul are doar unii din arte marțiale și luptători pe la Olimpiadă!

Se întoarce Gabi Torje la Dinamo?

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Torje şi-a ieşit din minţi după Dinamo – FC Botoşani 1-2

Andrei Patache declarase înaintea meciului din Ştefan cel Mare că „ar fi o ruşine să pierdem cu ei”. Vorbele nu i-au picat bine lui Gabi Torje, care l-a pus la punct pe fundaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am auzit ce a spus un jucător de al lor înainte de meci. Patache nu trebuie să uite că Dinamo este o emblemă a sportului românesc, în timp ce Botoșaniul are doar unii din arte marțiale și luptători pe la Olimpiadă. FC Botoșani nu a câștigat niciun titlu, ei trebuie să se mai gândească înainte să vorbească de Dinamo”, a răbufnit Gabi Torje la final.

Dinamo – FC Botoşani 1-2 | Dezastrul continuă! „Câinii” au marcat după 535 de minute, însă au ajuns la şase înfrângeri consecutive

Dinamo – FC Botoşani, meciul zilei din Liga 1, s-a încheiat cu victoria moldovenilor, 2-1. „Câinii” au ajuns la şase înfrângeri consecutive în campionat.

În prima repriză, moldovenii au făcut rapid 2-0. Ongenda a deschis scorul în minutul 13, iar Kage a majorat avantajul din penalty. În minutul 84, Gabi Torje a redus din diferenţă, tot din lovitură de la 11 metri. Acesta a reuşit primul gol al dinamoviştilor după 535 etape.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani a urcat pe locul 2 în Liga 1, cu 20 de puncte, la 1 distanţă de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, Dinamo rămâne pe locul 15, cu 6 puncte în 9 etape. „Câinii” au şase înfrângeri consecutive.

Reclamă

În următoarea etapă de campionat, Dinamo va juca în deplasare cu Universitatea Craiova, în timp ce FC Botoşani aşteaptă vizita lui FC U Craiova 1948.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și