Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0 | Promisiunea făcută de Torje, după remiza cu echipa lui Eugen Trică: „Doar cu sacrificiu putem scoate echipa din situaţia asta grea!”

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 23:00

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0 | Promisiunea făcută de Torje, după remiza cu echipa lui Eugen Trică: „Doar cu sacrificiu putem scoate echipa din situaţia asta grea!

Gabriel Torje, "dublă" în Dinamo - Gaz Metan

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0
  • Reacţia lui Gabi Torje

Dinamo a ajuns la 14 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, însă Gabriel Torje vede partea plină a paharului. Crede că acest punct obţinut este un nou început pentru Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Gabriel Torje, după Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0

Mă bucur că sunt oameni care mă apreciază. Eu cred că meritam să câştigăm, dar e un punct care ne dă încredre. Punct cu punct se adună. Trebuie să eliminăm toto ceea ce se întâmplă negativ din vestiar. Suporterii nu ne pot susţine decât din exterior. Dacă ar fi fost fani, altul ar fi fost rezultatul.

Sperăm să se dea drumul la această libertate, să ieşim pe stradă, să avem o viaţă normală. Giani Kiriţă a fost ieri la antrenament, ne-a vorbit ca un coleg mai mare. E primul meci în care nu am primit gol. E primul meci în care luăm 2-3 cartonaşe galbene, asta înseamnă determinare. Doar cu sacrificiu putem scoate echipa din situaţia asta grea şi, în următorii ani, vom duce echipa acolo îi e locul„, a spus Gabriel Torje după Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0.

Reclamă

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0. Jucătorii lui Mircea Rednic au ajuns la 14 meciuri la rând fără victorie

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0, în primul meci al etapei a 17-a din Liga 1. „Câinii” lui Mircea Rednic au ajuns la 14 meciuri la rând fără victorie în clasament şi sunt pe loc de retrogradare. Eugen Trică a obţinut primul punct după revenirea pe banca echipei lui Adrian Mititelu!

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 42 de puncte, urmată în top 3 de FCSB – 34 de puncte şi de Universitatea Craiova – 28 de puncte. FC U Craiova 1948 este pe locul 13, cu 15 puncte, iar Dinamo este pe 15, cu 9 puncte.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”