Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0. Dezastrul continuă pentru „câini”. Jucătorii lui Mircea Rednic au ajuns la 14 meciuri la rând fără victorie în Liga 1!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2021, 22:00

Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0. Dezastrul continuă pentru „câini. Jucătorii lui Mircea Rednic au ajuns la 14 meciuri la rând fără victorie în Liga 1!

LIVE SCORE Dinamo - Chindia

Hepta

DINAMO – FC U CRAIOVA 1948 0-0

Min. 90: Final de meci! Dinamo îşi continuă seria dezastruoasă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 71: Ocazie uriaşă Dinamo! Bani a centrat pentru Itu, carea şutat mult peste poartă, din poziție ideală.

Min. 66: Ocazie uriaşă pentru FC U Craiova 1948! Raicea a driblat toată apărarea lui Dinamo şi a şutat din centrul careului. A luat la ţintă bara din stânga porţii apărată de Iliev. Pe reluări s-a văzut că, înainte să şuteze, jucătorul oltenilor a preluat mingea cu mâna. Henţul nu a fost văzut de brigada de arbitri!

Min. 45: Pauză! Prima repriză s-a încheiat fără goluri.

Min. 40: Ce şansă de gol pentru FC U Craiova 1948! Kainourgios s-a făcut de râs şi a căzut din picioare după un dribiling al lui Sidibe! Mijlocaşul lui Eugen Trică a şutat, dar Iliev a izbutit să respingă in extremis! Imediat după, Sidibe l-a faultat pe Kainourgios şi putea primi al doilea cartonaş galben.

Reclamă

Min. 26: Torje a executat perfect cornerul, dar Andre Popa nu a reuşit să trimită mingea în poartă. Goalkeeeper-ul alb-albaştrilor a scos de sub transversală!

Min. 25: Ivanovski a fost la un pas să înscrie. Scăpat din marcaj, a şutat la colţul scurt. Popa a respins în corner!

Min. 21: Ocazie FC U Craiova 1948. Ondaan a avut o şansă importantă de a deschide scorul. A executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată în corner de adversari.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul din Ştefan cel Mare!

DINAMO: Iliev – Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Matei, Răuță, Kainourgios – Torje, Ivanovski, Măgureanu
Rezerve: Gluhakovic, Ehmann, R. Popa, Bordușanu, Itu, Vestenicky, Nunic, Bani, Fara
Antrenor: Mircea Rednic

FCU CRAIOVA: R. Popa – Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Sidibe, Asamoah, Baeten, Ondaan – Bălan, Compagno
Rezerve: Mogoșanu, Bușu, Paramatti, Pop, Albu, Van Durmen, Marquet, Raicea, Bauza
Antrenor: Eugen Trică

Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare a aprins atmosfera înaintea duelului pentru supravieţuire. A vorbit despre războiul Craiovelor şi a anunţat care este echipa pe care el o consideră continuatoarea de drept a Universităţii Craiova.

Pentru mine, este Craiova veche, Craiova la care am antrenat. Eu nu vreau să iasă discuţii, dar asta e clar. Eu am tot respectul pentru ambele echipe, dar după părerea mea echipa lui Mititelu este adevărata Craiova. Au adus foarte mulţi jucători, au schimbat şi antrenorul şi au nevoie de puncte ca şi noi.

E clar că va fi un meci greu pentru ambele echipe … plus rivalitatea dintre cele două echipe. Meciul ăsta este foarte important, dar ne-am pregătit foarte bine”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Adversarele de vineri au o situaţie complicată în clasamentul Ligii 1. Dinamo e penultima în clasament, după 16 etape, cu doar 8 puncte acumulate. De partea cealaltă, oltenii lui Eugen Trică se află pe o poziţie mai sus, cu 14 puncte. Mircea Rednic a antrenat Universitatea Craiova în sezonul 2004-2005, dar a plecat în iarnă. La finalul acelui sezon, Ştiinţa a retrogradat în liga secundă, fiind prima retrogradare din istorie pentru echipa olteană. U Craiova 1948 și Universitatea Craiova sunt rivalele din Bănie. U Craiova 1948 a promovat în acest sezon în Liga 1.

Reclamă
Citește și:

Steliano Filip, exclus din lot de Mircea Rednic

Mircea Rednic a luat măsuri înaintea confruntării cu echipa lui Mititelu. L-a exclus din lot Steliano Filip.

Steliano vine după o accidentare, a stat o o lună. A jucat un meci și am zis ca la meciul ăsta să nu îl folosesc. Ar fi fost rezervă. A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot„, a precizat Rednic.

Dinamo – FC U Craiova 1948 va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:30.

Recomandări
  • Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0
  • „Câinii” fără victorie de 14 etape

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și