Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | „Vă pregătiți pentru baraj?”. Cosmin Matei, cea mai sinceră declarație

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 aprilie 2022, 23:21

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | „Vă pregătiți pentru baraj?. Cosmin Matei, cea mai sinceră declarație

Cosmin Matei, cea mai sinceră declaraţie după Dinamo - FC U Craiova 1948 1-2

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cosmin Matei s-a arătat extrem de dezamăgit după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. „Câinii” au pierdut în prelungiri, după un gol marcat de Andrea Compagno. Mijlocașul lui Dinamo spune că va fi aproape imposibil să se mai obțină salvarea directă de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Matei este cu gândul la barajul pentru evitarea retrogradării, după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Mijlocașul trupei lui Dusan Uhrin a avut un mesaj extrem de sincer, spunând că se pregătește deja pentru baraj. Totuşi, Matei este încrezător că „alb-roșii” se vor salva, în cele din urmă.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Cosmin Matei este deja cu gândul la baraj: „Șansele s-au diminuat foarte mult”

„Din păcate aveam nevoie de victorie pentru a spera la o salvare directă. Șansele s-au diminuat foarte mult. Trebuie să rămânem în continuare pozitivi, să ajungem în cea mai bună formă fizică și mentală pentru finalul sezonului.

(N.r. – Vă pregătiți pentru baraj?) Sper în continuare să ne salvăm direct, dar e greu. Sunt foarte multe puncte de recuperat. În această seară aveam o șansă bună să ne apropiem, dar nu s-a întâmplat. Am început bine, a fost păcat nă ne-am retras. Am intrat în acest joc al lor, cu mingi lungi. Am pierdut pe final, după o minge lungă și o greșeală de poziționare din partea noastră. E dificil să pierzi în minutul 90. Nu știu cât ne ajuta un egal.

Personal, nu crec că s-a gândit nimeni la chestia asta (n.r. – la retrogradare) și suntem încrezători că putem scoate situația la capăt și să menținem echipa în prima ligă. Este o situație dificilă, au fost multe schimbări la nivel de staff și de jucători. A fost greu să se creeze o omogenitate și cred că asta ne-a dăunat.”, a declarat Cosmin Matei, pentru digisport.ro.

Reclamă

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Dusan Uhrin se pregătește pentru baraj

„Dinamo a început bine. A fost un meci bun. Vă spun sincer că nu am jucat rău. În fotbal totul se reduce la greșeli și am făcut mai multe greșeli decât adversarul. Suntem din ce în ce mai bine. E o zi trista pentru noi, dar trebuie să luptăm mai departe. E o diferență între ce vrei și ce poți să faci. Ar fi dificil să câștigăm cinci meciuri la rând. 99% suntem la baraj, ar fi un miracol dacă ne-am salva direct.

Ar fi trebui să fim mai concentrați în anumite momente ale jocului. Cred că puteam să facem mai mult. Ne-au înscris goluri foarte ușor. În fotbal se fac astfel de greșeli, sper că totul va fi bine până la urmă. Nu-mi place să ne plângem, au vrut, unii dintre ei au dat maxim”, a spus Dusan Uhrin Jr, după meci.

Dinamo, aproape condamnată la baraj

Dinamo a început ca din tun meciul cu FC U Craiova 1948. Christian Irobiso a deschis scorul în secunda 35. Atacantul „câinilor” a finalizat cu o execuţie din faţa porţii goale, după o pasă excelentă oferită de Vlad Morar.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo și-a menținut avantajul până la intarea la cabine, dar echipa lui Uhrin a cedat după pauză. Huyghebaert a marcat cu un voleu din marginea careului care „l-a găurit” pe Mihai Eșanu.

„Câinii” au continuat atacurile și au forțat golul al doilea, dar au rămas cu buza umflată în prelungiri. În minutul 90+1, Andrea Compagno a profitat de o deviere fericită și a marcat cu un șut sub bară, din interiorul careului.

S-a terminat 2-1 pentru FC U Craiova 1948, care e aproape sigură de evitarea retrogradării. Echipa lui Nicolo Napoli e pe poziția a 11-a, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo e aproape condamnată la baraj, fiind pe locul 14, cu doar 13 puncte.

Recomandări
  • Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Cosmin Matei este deja cu gândul la baraj
  • „Șansele s-au diminuat foarte mult”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 2-1. Nebunie totală! Chipciu şi-a dat autogol în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și