Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3 | Cornel Dinu, atac fără precedent la adresa lui Gabi Torje: „E un jucător total expirat și care arată mai mult ca un burger. A fost un luft al lui `Torjeburger`”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 12:13

Dinamo – FCSB 0-3 | Cornel Dinu, atac fără precedent la adresa lui Gabi Torje: „E un jucător total expirat și care arată mai mult ca un burger. A fost un luft al lui `Torjeburger`

Gabriel Torje îi atacă pe giuleșteni înainte de derby

Hepta

„Pentru mine este sugestiv minutul 35, când Torje, care n-am înțeles deloc de ce a fost adus Dinamo, fiind un jucător total expirat și care arată mai mult ca un burger, a irosit prima ocazie pe care a avut-o Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un luft al lui «Torjeburger», care e nu e acceptat nici la grupele de copii de 6 ani. Și acel luft epic al «Torjeburgerului» este urmat la faza imediat următoare de eliminarea «Răuțului». Din acel minut, s-a rupt totul”, a spus Dinu, citat de fanatik.ro.

Dinamo – FCSB 0-3 | Minutul de coşmar al lui Dinamo

Minut de coşmar pentru Dinamo, în prima repriză a derby-ului cu FCSB. În câteva zeci de secunde, gazdele au ratat o ocazie monumentală şi au rămas în inferioritate numerică.

Mai întâi, Torje a primit o pasă perfectă la 6-7 metri de poartă, dar a dat pe lângă minge, un luft teribil pentru un mijlocaş de valoarea fostului nostru internaţional.

Pe contraatac, Octavian Popescu a încercat să pătrundă central, dar a fost luat cu fulgi cu tot de căpitanul Răuţă, care avea deja un cartonaş galben. Ovidiu Haţegan nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe mijlocaşul gazdelor.

Reclamă

Dinamo – FCSB 0-3 | Promisiunile lui Gabriel Torje

„Din 2008 până în 2011, când nu am pierdut cu ei, niciodată nu mi-a fost adresată întrebarea asta (n.r. despre cele 9 goluri primite)… nu mai răspund chiar dacă sunt întrebări puțin răutăcioase. 6-0 sau 3-0, e tot o înfrângere. Ni le asumăm, mergem mai departe și sunt convins că nu vom retrograda.

Istoria se face și cu lucruri pozitive și cu lucruri negative. Acum a fost un lucru negativ. Cum am întors la Liberec, așa am intrat acum în istorie cu cele 9 goluri primite. Dorința este la fiecare meci, ne dorim foarte mult să câștigăm, să obținem puncte. Nu cred că au fost doar din vina noastră, au fost și alte greșeli. Nu mai contează, mergem mai departe și ne gândim la ce avem de făcut săptămâna viitoare.

Orice derby pierdut este de tristă amintire, cum orice derby câștigat aduce o mare bucurie. Să se construiască stadionul nou, să treacă pandemia și să se joace derby-urile cu stadioane pline. Așa ne place nouă. Eu sper cât mai curând (n.r. să își revină Dinamo), să adunăm puncte și sunt convins că în play-out vom fi una dintre cele mai puternice echipe”, a spus Gabi Torje.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și