Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3 | Cum a explicat Petrea schimbarea lui Florin Tănase. „Nu am vorbit despre aşa ceva cu patronul”. Ce a spus de golul lui Octavian Popescu

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2022, 22:28

Dinamo – FCSB 0-3 | Cum a explicat Petrea schimbarea lui Florin Tănase. „Nu am vorbit despre aşa ceva cu patronul. Ce a spus de golul lui Octavian Popescu

Toni Petrea vrea revanşa cu FC Argeş

Hepta

  • Dinamo – FCSB 0-3
  • De ce l-a schimbat Petrea pe Tănase

„A fost un meci dificil, mai ales până la eliminare. A fost un meci cu dăruire. Ţin să îi felicit pe cei de la Dinamo, important e că am câştigat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţinem aproape de primul loc, ăsta e obiectivul. A fost şi un pic de relaxare. Nu ar trebui. Trebuia să ţinem mai mult de minge, să îi obosim, să pasăm. A fost un joc de uzură. Important e că am mai marcat şi am câştigat lejer”, a spus Toni Petrea, la Digi Sport.

Dinamo – FCSB 0-3 | Cum a explicat Petrea schimbarea lui Florin Tănase

Florin Tănase nu trece deloc prin momente fericite. Căpitanul vicecampioanei României a rezistat pe teren o singură repriză în derby-ul Dinamo – FCSB, din etapa a 23-a a Ligii 1. Atacantul de 27 de ani a fost schimbat încă de la pauză. El fusese criticat de Gigi Becali după meciul cu CFR. Petre a explicat de ce l-a schimbat.

Reclamă

„Tănase avea deja cartonaşul galben, era suspendat pentru meciul următor şi mă gândeam cum vom juca meciul următor. Pregătim diverse situaţii care apar în joc.

Ăsta a fost principalul motiv pentru care l-am schimbat, riscam să ia al doilea galben. Orice fault, orice simulare, era riscant să primim un cartonaş roşu. Nu am vorbit despre aşa ceva cu patronul. Nu prea citesc ce e prin presă”, a mai spus Petrea.

Reclamă

Dinamo – FCSB 0-3 | Octavian Popescu a marcat din nou

Golul cu Dinamo este al doilea la rând înscris de Popescu, după „bijuteria” din meciul cu CFR Cluj din etapa trecută, scor 3-3. „Am păstrat execuții și pentru Dinamo”, spunea puștiul de 19 ani, înaintea derby-ului.

„A mai avut în prima repriză două situaţii bune, dar nu a ales decizia potrivită. Are evoluţii bune, ceea ce e bine pentru el, dar şi pentru noi. Fiecare echipă are obiectivul ei. Vor fi partide dificile”, a încheiat Petrea.

După 23 de etape, FCSB e pe locul 2 în Liga 1, la 7 puncte de liderul CFR, care are însă un meci în minus. De partea cealaltă, Dinamo e pe penultimul loc, cu 12 puncte. Câinii roşii sunt la 10 puncte de prima echipă care duce la barajul pentru evitarea retrogradării.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu