Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3 | „Va trebui să sacrifice pe cineva!” Problemele lui Toni Petrea, după victoria clară din derby. Ce a spus Ilie Dumitrescu despre „perlele” lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 8:35

Dinamo – FCSB 0-3 | „Va trebui să sacrifice pe cineva! Problemele lui Toni Petrea, după victoria clară din derby. Ce a spus Ilie Dumitrescu despre „perlele lui Gigi Becali

Toni Petrea are probleme mari la FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci disputat de FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Dumitrescu spune că Toni Petrea va trebuie să sacrifice pe cineva pentru a-i face pe plac lui Gigi Becali şi a trimite în teren toţi jucătorii pe care patronul visează să îi vândă cu zeci de milioane de euro. Octavian Popescu şi Ianis Stoica au marcat fiecare câte un gol în derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB 0-3. Problemele pe care le va avea Toni Petrea

Dinamo putea să fie mai mult în joc, să echilibreze mai mult jocul. Am văzut dorință la jucătorii lui Dinamo, mobilizare, dărurire, dar fără luciditate în multe momente de joc. FCSB și-a permis să-i menajeze pe Tănase și Tavi Popescu, pe bancă fiind Ianis Stoica și Florinel Coman.

Pe viitor îi va fi greu lui Toni Petrea să aleagă 11 jucători, va trebui să sacrifice pe cineva. Trebuie să iei niște decizii. Coman mai poate sta rezervă două etape, până își intră în ritm, dar apoi trebuie să joace! Tănase trebuie să joace, Ianis Stoica a intrat foarte bine. FCSB și-a îndeplinit obiectivul astăzi.

Dinamo nu a mai fost în joc după eliminarea lui Răuță. Este foarte greu ca Dinamo să progreseze, fiecare meci este important și au un program dificil. Dinamo poate arăta altfel cu Torje, Ivanov, Jonathan Rodriguez, dar este foarte greu„,a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:

Dinamo – FCSB 0-3. Roș-albaștrii și-au umilit din nou marea rivală

Meciul a început perfect pentru FCSB, care a deschis scorul în minutul 2, prin Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a șutat la colțul lung, fără preluare, după ce a primit o minge la marginea careului de la Dumiter. Mingea s-a oprit în plasa porții lui Cristiano Figueiredo.

Reclamă

Dinamo a mai primit o lovitură după golul lui Octavian Popescu. Alexandru Răuță l-a faultat dur pe puștiul de 19 ani la mijlocul terenului, pe un contraatac al celor de la FCSB, deși avea deja cartonaș galben. Ovidiu Haţegan nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe mijlocaşul gazdelor.

La pauză, Toni Petrea l-a scos din teren pe căpitanul Florin Tănase. Fără golgheterul din sezonul trecut în teren, FCSB a mai înscris de două ori în poarta lui Dinamo. A făcut-o mai întâi Ianis Stoica, bară-gol cu un șut de la marginea careului, apoi Răzvan Oaidă, cu o lovitură de cap după un corner.​

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și